Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Dayton Tire Specs

Dayton dekk, laget for personbiler og lette lastebiler, er produsert av Bridgestone Tire Company. Dayton dekk har visse spesifikasjoner som du trenger å forstå når du søker gjennom sin produktkatalog. Du vil kunne finne ut denne informasjonen, representert ved en rekke tall og bokstaver, på sideveggen av dekket. Du kan se noe som dette: P205/70R15 Passenger eller lett lastebil

De første tegnene på sideveggene vil være bokstaver. Disse brevene informere hvilken type kjøretøy dekkene gå på. "P" står for passasjer, og "LT" refererer til lett lastebil.
Dekkbredde

Etter bokstavene vil være et tresifret nummer. Dette refererer til dekkets bredde i millimeter.
Tire sideforhold

Så vil du se størrelsesforholdet av dekket. Dette nummeret forteller deg høyden av dekket i en og dividert dekkets bredde. Du kan tenke på det som høyden på dekket dividert med dekkets bredde.
Dekkonstruksjon

Den neste delen av informasjon er kjent som bygging av dekket . Bokstaven "R" refererer til radial. Noen ganger vil du se en bokstaven "B", som betyr bias. Bias dekk er mykere og kan absorbere mer skade på sideveggen. Radial dekk har en tendens til å vare lenger på grunn av deres hardere konstruksjon type.
Tire Diameter

Tallene på bygging brevet refererer til diameter på hjulet dekket ble gjort å passe. For eksempel 16 er en vanlig dekk diameter, og dette betyr at dekket ble laget for å passe en 16-tommers hjul
Lastindeks

Noen ganger direkte etter diameter. info vil bli en to-sifret nummer som refererer til dekkets load indeks. Lasten indeksen er hvor mye vekt dekket ble laget for å støtte.
Hastighet

Hastigheten Rangeringen er brevet som følger lasten indeks nummer og forteller deg den maksimale hastigheten dekket er designet til å operere. Ulike bokstaver bokstaver refererer til forskjellige hastigheter. H i vårt tilfelle lar oss få vite at dekket er designet for håndtak i henhold til 99 miles per time.
Dekk Age

DOT nummer eller dato for dekk nummeret er funnet på langs innsiden av dekket og lar vet du at dekket oppfyller føderale retningslinjer og i en alder av dekket. Uken og året dekket ble produsert er de fire siste sifrene i DOT nummeret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98256.html

Previous:
Next:

dekk