Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hva er fordelen med radialdekk vs Bias Ply på Utility Tilhengere

Dekk er typen som Empire State Building,? De kan ikke se annerledes på utsiden enn de gjorde for 80 år siden, men inni er en helt annen historien. Den kjente utvendig belies mer enn et århundre av ingeniørtjenester forbedringer og forbedringer for å forbedre ytelsen, livability og holdbarhet. Radialdekk for lenge siden erstattet skjevhet ply dekk for bilindustrien, men skjevhet ply dekk forbli et gyldig alternativ for trailere og noen off-road applikasjoner. Bygg

Dekk har tre grunnleggende deler: det ytre gummi slitebane som kontakter veien, metall eller kompositt band som forsterker gummi og en eller flere indre lag av gummi som holder luften i dekket. Radial og bias ply dekk skiller seg hovedsakelig i konfigurasjonen av sine forsterkende band. En radial dekkets forsterkende band løpe rundt hele omkretsen av dekket, omkranser det indre dekk-røret. Bias ply dekk bruker en veve-type stoff klokket i en 45-graders vinkel på slitebanen, noe som resulterer i forsterket band som kjører diagonalt under dekk slitebanen.
Styrke og stivhet

triangulering er et arkitektonisk og tekniske prinsipp, hvor det fremgår at å plassere en rekke bærere i en vinkel til lasten vil fordele den belastning i flere retninger stedet for å tillate den til å uttrykke på en akse av bevegelse. Bias ply dekkets diagonal bandet konstruksjon triangulates effektivt topp og side laster, noe som gjør at dekket langt stivere og sterkere. Denne styrke og stivhet var et aktivum før produsentene forfinet kunsten radialdekk konstruksjon og høy styrke gummiblandinger, men kan være litt av et ansvar nå.
Bilder Radial Tire Fordeler
med

Dekk er egentlig en del av en bil eller tilhenger fjæring og må bøye under belastning akkurat som suspensjon gjør. Bias ply dekkets stivhet gjør det vondt i de fleste aspekter, siden det ikke kan deformere å sette alle gummi sin på veien. Bias ply dekk mister trekkraft i god tid før et radialdekk gjør under nesten alle forhold. Bias ply dekk er mangel på fleksibilitet betyr at du må bruke en høyere sideveggen for å opprettholde samme kjørekomfort, noe som gjør vondt håndtering ytterligere. Der trailere er bekymret, tilbyr en radial dekk bedre veigrep for håndtering, mindre trailer sprett enn veien ufullkommenhet, mer motstand mot jackknifing, en lengre slitebanen livet på grunn av redusert sluring, bedre sporing, mindre trailer svaie og bedre drivstofføkonomi.


Bias Ply Fordeler

Bias ply dekk er billigere hovedsakelig fordi deres kraftig struktur gir produsentene mulighet til å bruke mindre på styrke og trekkraft-forsterke gummi tilsetningsstoffer som gjør radial dekk arbeid. Bias ply dekk bruker mye tykkere gummi i sideveggene og banen enn radial dekk, noe som gjør dem litt mer motstandsdyktig mot skader og blåser ut. Det tykkere gummi betyr også at dekket skal hypotetisk tape mindre luft mens resterende stille i lange perioder. For sine kostnader, seighet og luft oppbevaring, er skjevhet ply dekk som passer best til trailere brukes sjelden og under tøffe forhold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98332.html

Previous:
Next:

dekk