Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan kjøpe Dekk basert på hastighet Vurderinger

Før han ble satt på markedet, er alle dekkene testet for å finne ut hvor fort de kan frakte bilen. Hastigheter er registrert i bokstaver, og hvis du vet hvordan å tyde bokstavene du enkelt kan velge et dekk som er trygt rangert etter bilen og den hastigheten som du kjører den. Instruksjoner
en

Kontroller hastigheter bare på dekk som er produsert i en størrelse som passer din bil. Vær oppmerksom på at lastebiler, SUV, sedan og sportsbiler kan bruke ulike typer dekk.
2

Finn en bokstav i dekkets tjenestebeskrivelser, som er en serie med tall og bokstaver, som kommer på Helt til slutt i serien for dekk som er utformet for biler produsert etter 1991.
3

Finn et brev tidligere i serien med tall for biler produsert før 1991. Brevet indikerte hastigheten vurdering skal være den første av bare to bokstaver.
4

Slå opp den eksakte hastigheten som tilsvarer hver bokstav. Hver bokstav indikerer en toppfart for at dekk, som går opp som bokstavene fortsette i alfabetet. "Q" er terskelen for 100 mph topphastighet.
5

Forstå forskjellen mellom "Z" karakterer og vurderinger ovenfor "V." "Z" ble først antatt å være den høyeste hastigheten på dekk (149 km /h og oppover), men "V" (toppfart på 149), "W" (toppfart på 169) og "Y" (toppfart på 186) ble innført senere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98010.html

Previous:
Next:

dekk