Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Slik konverterer Alpha dekkdimensjoner til Metric

alfanumeriske dekk ble opprinnelig produsert med muskel og klassiske biler i 1960 og ble brukt mye i 1970. Imidlertid ble metriske dekk fremstilt i 1980-årene, og det er vanskelig å finne alfa-dekk. Det er flere faktorer som må tas i betraktning ved konvertering alfa dekkdimensjon til metrisk størrelse for å sikre at du kjøper riktig utskifting dekk. Ett av problemene med utskifting forsøk er at de originale alfa dekk er mye smalere enn dekkene som produseres i dag. Instruksjoner
en

Ta den første bokstaven finnes i alfanumerisk kode. Et eksempel på en alfanumerisk dekkdimensjon er E70-15. Den første bokstaven angir type belastning at dekkene kan tåle. Omdannelsen for lasten til metrisk er C konverterer til 185 belastning, omdanner D til 195 belastning, konverterer E last til 205, konverterer F til 215 belastning og så videre og ender på den bokstaven N, og hver etterfølgende bokstav å legge på 10 til belastningen . I beregning av belastning er gitt av et nummer og er funnet på slutten av dekkdimensjon koden.
2

Bestem sideforhold og rim diameter basert på tallene i den alfanumeriske størrelse. For ER70-15, refererer aspektforholdet til det første nummeret, 70, og felgdiameteren refererer til det andre nummer, 15.. I beregning, disse tallene også vises men på forskjellige steder. Størrelsesforholdet og rim diameter vil bli funnet i midten av det metriske størrelse etter skråstreken, er et eksempel 185 /70-15 85H.
3

Velg en radial eller diagonal dekk avhengig av om det er en R som den andre bokstaven i alfa størrelse. En R betegner at dekkene er radial, ingen R betyr at dekkene er cross-ply
4 p Det er ikke nødvendig å matche hastigheten vurdering av dekket.. Noen alfanumeriske dekk vil ha en hastighetsklasse inkludert. Brevet for hastigheten vurdering kommer før R hvis dekkene er radial, eller mellom størrelsesforholdet og felgdiameteren tall hvis dekkene er diagonal. I metriske størrelser, hastigheten ratio funnet på slutten etter bæreevne. Tenk om den maksimale hastigheten som bilen kan håndtere og deretter kjøpe metriske dekk som passer på at hastighetsklasse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98323.html

Previous:
Next:

dekk