Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan bruke ARB Air Skap på en Jeep Rubicon til luft opp Tires

Jeep Rubicon er en oppgradert modell av Jeep Wrangler, orientert mot off-road entusiast. Mange av roaders installere luft-aktiverte låse differensialer som ARB Air Locker å bidra til å øke trekkraft og lavere lufttrykket i dekkene for en større fotavtrykk mens off-road. Hjertet av ARB Air Locker system er en luftkompressor, vanligvis montert i motorrommet. Med en luft inflasjon kit fra ARB, kan kompressoren brukes til å blåse opp Rubicon er dekk til street press for turen hjem etter en dag på stien. Du trenger
Skiftnyckel
Teflon tape
ARB lufttrykk kit
Air manometer
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret og finn ARB Air Locker kompressor. Koble fra ledningene fra trykkbryteren skrudd inn i kompressoren kroppen. Bruk fastnøkkel til å løsne og fjerne bryteren.
2

Wrap Teflon tape rundt gjengene på T-montering følger med inflasjon kit. Skru den gjengede mannlige enden av T-passer inn i sporet som du fjernet trykkbryteren. Stram T-fitting med skiftenøkkel.
3

Påfør Teflon tape til trykkbryteren du fjernet i trinn 1, og skru den inn i en av de to tomme gjengehullene i T- montering.
4

Påfør Teflon tape til 1/4 NPT female luftslange montering følger med inflasjon kit. Skru luften passer inn de resterende tomme hullet i T-montering.
5

Koble den mannlige enden av luftslangen til kvinnelige air-kontakten på T-montering. Liket av den kvinnelige air montering er fjærbelastet. Trekk tilbake på den fjærbelastede dekselet, setter den mannlige montering til den når bunnen, slipp deretter dekselet. Slepebåt i slangen for å kontrollere at den er solid tilkoblet. Installer luften chuck i den andre enden av slangen på samme måte.
6

Skru ventilen cap fra ventilen stammen som stikker ut fra hjulet. Klem hendelen på lufta chuck og skyv chuck over ventilen stammen. Snu ARB kompressoren på å blåse opp dekk. Fjern luften chuck og sjekke lufttrykket med en trykkluftmåler ofte. Pump opp dekket til det anbefalte trykket for Rubicon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98322.html

Previous:
Next:

dekk