Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

De beste dekkene for en 86 Corvette

Kjent for sin elegante utseende og verdens beste ytelse, var Chevy 1986 Tour de Force Corvette en varm selger når nye og en klassiker i dag. Mens bilens 350 motor og glassfiber kropp har stått seg godt gjennom årene, ville du være hardt pressede å finne en med de originale dekkene. Enten du leter etter street ytelse eller ren rase, er dekk valg begrenses av bilens 16-tommers felger. BF Goodrich g-Force T /A KDW-2

siste del av T /A alfabet-suppe navnet står for en viktig funksjon: tørr og våt trekkraft, som er ganske tydelig når du ser på mønsterdesign. Selv om T /A enorme slitebaneblokker (designet for optimal tørr-road trekkraft) kan gjøre at dekket virke som en sommer leketøy, sikrer sin sofistikerte vann seipen (hevert) som trekkraft er rikelig på våte veier, også. På ca $ 130 (Tire Rack, 2010), T /A er et godt valg for massive grep, fleksibel break-away og sikker håndtering.
Yokohama AVS ES100

The $ 117 (Tire Rack, 2010) ES100 stabler seg godt mot konkurrentene (den Kuhmo Ecsta SPT og General Tire utbryte) og gjør litt bedre i testing enn selv den mye ballyhooed Goodyear Eagle RS-A. Dry-road ytelsen er nær dyrere T /As, og vannplaning motstand selv ved høy hastighet er fantastisk. The Yoko våte-road grep er god nok til at det kan tjene som et godt budsjett regn dekk for track-orienterte Vettes.
Yokohama Advan AO48

At $ 217 (Tire Rack og JC Whitney, 2010) AO48 kommer i flere forskjellige mønster forbindelser (alt fra myke forbindelser for maksimalt grep til full-hard utholdenhet-race forbindelser) bør være en indikasjon på sitt formål. Mens AO48 bærer de nødvendige vannkanaler for street legal DOT sertifisering, ikke barn selv: Dette dekket er et spor som bare dyr. Som Formel 1 gummi, er dette dekket sammensatte optimalisert for å overleve timer med misbruk på høy varme, så mens AO48 tilbyr forutsigbar break-away og fantastisk grep, må gummi litt varme i det til å fungere. På gaten, griper AO48 kalde gummi opp og blir hardt, så vær realistisk om dine behov før du kjøper.
Continental Extreme Winter Contact
p Det snør på bare og urettferdige, trucken og Corvette likt. Vinterdekk som $ 99 (Sears, 2010) Extreme kan forvandle din gaselle inn et reinsdyr i noen få enkle minutter, redde livet ditt og glassfiber i prosessen. Riktignok kan du bare pakke Vette bort for sommeren bruk, men hvorfor? Dens glassfiberskrog gjør bilen mer salt-motstandsdyktig enn nesten hva som helst på veien, og de Continentals er blant de beste vinterdekk der ute. Tørr kjøreegenskaper er ikke den beste, men snø og is håndtering er fantastisk. Dette er 70-serien dekk, så de vil løfte bilen et par inches enn normal kjørehøyde;. Aldri en dårlig ting i snørike forhold

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98108.html

Previous:
Next:

dekk