Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

De beste dekkene for On & Off the Road

I en perfekt verden, ville hver auto entusiast ha en Formel 1 bil for banekjøring, en 1969 HemiCuda for drag racing, en dedikert buggy for off-roading og en 100 mpg scoot -around til daglig kjøring. Dekkene kan utgjøre forskjellen mellom å ha et enkelt kjøretøy som ofrer en arena for gjennomføring for alle andre, og en med allsidigheten til å takle både hverdagslige oppgaver og helg moro uten mangler en beat. Firestone Destination A /T

Firestone sin Destination serien tilbyr mye ytelse for pengene, som starter på $ 91 per mars 2010. Med utmerket tørr vei trekkraft, god trekkraft off road og godt over gjennomsnittlig ytelse på våte veier, er målet anses å være i en annen liga fra de fleste lager dekk. Det er ingen ultra-ytelse sommerdekk, men fungerer veldig bra vurderer sin off-road orientert naturen.
Bridgestone Dueler A /T REVO og REVO 2

REVO 2 starter på $ 127 per mars 2010, men har noen imponerende gevinster i ytelse for pengene. Revo 2 er minst en King of all trades, om ikke et ess på noe. Den har god ytelse på tørre og våte veier, off road, og er en dyktig handler på snø og is. Den eneste virkelige ned-siden er slitebanen liv, den REVO 2 kommer med en 50 000-mile slitebanen-life garanti, men mange eiere rapporterer litt mindre enn før dekkene er slitt utover nytten. Den billigere REVO 1 tilbyr det meste av to fortrinn, om enn litt mindre av alt over hele linja.
Michelin LTX A /T 2

LTX er mer enn summen av sine gjennomgang tall og er godt egnet for de som bor i områder som får mye regn. Den LTX primære fordelen lå i sin holdbarhet, treadwear og off-road seighet er godt over noen av sine konkurrenter, men det er en liten trade-off i form av stabilitet i svinger, styrerespons og off-road trekkraft. LTX, priset til $ 138 i mars 2010 er best egnet for de som bruker mer tid på utdanningen enn stien, men kan utføre enten oppgave.
Pirelli Scorpion ATR
< p> Ingen liste over on-road/off-road stand dekkene ville være komplett uten å nevne Pirellis Scorpion ATR. For priser som starter på $ 97 per mars 2010, får du et dekk som matcher alle andre dekk på denne listen for on-road ytelse på tørre veier, og er best i bare av REVO for ytelse på vått underlag. Off-road og vinter ytelsen er god, men faller litt kort av de mer aggressive Destinasjon tallet. En god ting om Scorpion er dekkets tendens til å overleve sin 50 000-mile slitebanen-life garanti. Bare for å sette det i perspektiv;. Scorpion vil nesten helt sikkert varer dobbelt så lenge REVO og koster $ 30 mindre

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98119.html

Previous:
Next:

dekk