Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Auto Tire Age & Safety

Mange basere sin avgjørelse på når man skal endre sine dekk på antall miles dekkene har blitt brukt. Imidlertid er en alder på dekket også en betraktning ved bestemmelse av sikkerheten for dekkene. Funksjon

Dekk tørke ut når de blir eldre, noe som gjør dem mer utsatt for å blåse outs, selv om de har relativt få miles på dem.
Time Frame

BF Goodrich hevder at dekkene mer enn 10 år gamle må byttes ut. Hvis du har brukt dekkene mer enn fem år, bør du sjekke dem hvert år for sprekker.
Identifikasjon

Hvert dekk skal ha sin produksjonsdato stemplet på det som en del av DOT-koden. De to siste sifrene representerer året og de to foregående sifrene representerer uke i året. For eksempel betyr en DOT antall "4402" dekket ble gjort i den 44. uken av 2002.
Warning

Hvis DOT-koden ender i tre tall i stedet for fire, representerer det siste sifferet året og de to foregående representerer uken. Disse dekkene er minst 10 år gammel og bør byttes ut.
Hensyn

The National Highway Transit Safety Administration advarer at dekk eldes raskere i varmere temperaturer på grunn av ekstra sollys. I tillegg seldomly brukte dekk eldes raskere enn dekk som brukes på en jevnlig basis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98090.html

Previous:
Next:

dekk