Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Spare Tire Hastighet

Hvis du har et flatt dekk og installere fritiden , bør du vite om reservehjul er hastigheten begrenset. Bil produsentene ofte bruke ekstra dekk som ikke er den samme type dekk som de fire vanlige bildekk . Typer

bilens reservehjul kan være ett av flere alternativer. En reservehjul i full størrelse er den samme dekktype og størrelse som de originale dekkene på bilen. En full - size lett eller midlertidig reservehjul er samme størrelse som bildekk , men er montert på en lett felg og har mindre mønsterdybde enn en vanlig dekk . En kompakt fritiden er smalere at de vanlige dekk, men har samme diameter .
Begrensninger

Midlertidige og kompakt reservedeler dekk kommer med en anbefaling om at de kjøres ingen raskere enn 50 miles per time . Hastigheten vurdering tabellene viser en rating utpeking av N for midlertidige reservedeler dekk . En N vurdering indikerer en testet trygg hastighet på 87 mph .
Hensyn

Det sikreste er å kjøre noe fortere enn 50 km /h på en midlertidig reserve. Hvis en "N " speed Rangeringen er på siden av dekket , er det vurdert som trygt å kjøre på riksveg hastigheter for kort avstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98248.html

Previous:
Next:

dekk