Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Forskjellen mellom H vurderte & V vurderte Dekk

Velge riktig karakter dekk er viktig for sikker kjøring og korrekt håndtering av bilen. Dekket rating-systemet gjør det enklere å sammenligne ulike dekk og plukke de riktige. Funksjon

Brevet betegnelse på et dekk Rangeringen er den maksimale hastigheten som dekket er rangert. Dekket størrelse og karakter vil se ut 225/50R16 89H, der H betegner hastigheten vurdering.
Identification

H-karakter dekk er vurdert for en maksimal hastighet av 130 mph. V Rangeringen er neste vurdering raskere, og V-karakter dekk er gode til 149 mph. Både H-og V-karakter dekk anses å være performance-touring dekk.
Hensyn

å støtte kjører i høyere hastigheter, V-rated dekk vil ha en stivere sidevegg og litt fastere ride enn H-karakter dekk. For normale kjøreforhold H-rated dekk vil gi en mer behagelig tur og V-rated bør gi litt bedre håndtering.
Historie

Tire hastigheter var først etablert i Tyskland i 1980 for å hjelpe sjåførene å plukke de riktige dekkene for den høye hastigheten autobahns. Hastigheten rangeringer var først i kilometer i timen, noe som gjør konvertering til miles per time noe merkelig for visse hastigheter som 149 km /h for V rating.
Warning

dekkprodusenter ofte tilby identiske dekk i samme størrelse med forskjellige hastigheter. For eksempel, den BFGoodrich Advantage T /A i størrelse 225/60R16 er tilgjengelig med enten en H eller en V vurdering. Den V-rated dekk vil være mer kostbart alternativ.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98102.html

Previous:
Next:

dekk