Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Slik finner du ut Tire Load Range

Dekket lastområdet angir hvor mye horisontal belastning et dekk kan ta. Dette er spesielt viktig for lett lastebil dekk som brukes i sleping. Bokstaven brukt for å betegne belastning konverterer til en måling av pounds per kvadrattomme (psi). Belastningsområdet ikke lenger representerer det totale antall lag i dekket. I stedet representerer det styrken av dekket i forhold til styrken av lag som brukes ved tidspunktet belastning varierer ble innført. Du trenger
Tire lastområdet konvertering diagram (for lett lastebil dekk)
Vis flere instruksjoner
en

Finn ut om du har en passasjer dekk eller en lett lastebil dekk ved å se på dekk identifikasjonsnummer på siden av dekket ditt. Passasjeren dekk begynner med "P", mens de på lette lastebiler begynne med "LT." Hvis du har en lett lastebil dekk, hopper du til trinn tre.
2

Finn lastområdet indikator på passasjer dekk. Dekk for personbiler vil bli merket med "ll", "XL" eller ingen indikasjon i det hele tatt ved slutten av dekket identifikasjonsnummer på sideveggen. Hvis det ikke er noen indikasjon, er dekkets en standard-belastning dekk som kan blåses opp til 35 psi. Hvis du har "LL", dekket er en lett-load dekk som også kan blåses opp til 35 psi, men kan ikke ta så mye horisontal belastning. Hvis du har "XL", kan du blåse opp dekk til 41 psi.
3

Finn belastningsområdet brev på lett lastebil dekk. Belastningsområdet indikator brev sitter alene i midten av dekket identifikasjonskode. Belastningsområdet indikator brev er vanligvis mellom "B" og "F", men kan være så høyt som "N."
4

Konverter brevet til ply rating ved å multiplisere antall på Brevet er i alfabetet med to. For eksempel vil en "D"-karakter dekk være åtte-ply fordi D er den fjerde bokstaven i alfabetet og fire ganger to er åtte.
5

Konverter ply rating til psi ved hjelp av en load-range konvertering diagram. For eksempel vil en lett lastebil dekk med en vurdering av "D" blåses opp til 65 psi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98073.html

Previous:
Next:

dekk