Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hva er Touring dekk?

Kjøpe et nytt sett med dekk er vanligvis ikke gøy, og alle de forskjellige dekktyper ikke hjelpe. Hva er så spesielt med en touring dekk, for eksempel? Touring dekk er svært lik standard dekk, men med noen oppgraderinger. Funksjon
åpne veien ved solnedgang

Touring dekk er utformet for å gi en jevnere gange enn vanlige dekk på den åpne veien, og gi bedre kontroll og håndtering.
Funksjoner

Sannsynligvis ikke touring dekk, men de gir god håndtering

Touring dekk har en lavere profil og bredere slitebane enn vanlige dekk. Disse funksjonene er det som gir dekket sin større stabilitet.
Typer
En vei dekket med lys snø

Touring dekk varierer mest betydelig i mønsterdesign. Den første vanligste typen er sommeren slitebanen, designet for tørre veier og responsiv håndtering ved høye hastigheter. Disse bør ikke kjøres på snø eller isete veier, imidlertid. For disse vinterforhold, er det beste touring typen en all-season slitebanen. Denne typen handler noen ytelse for bedre trekkraft kontroll på lett snø.
Time Frame

Du kan forvente touring dekk til å vare omtrent like lenge som sine standard kolleger. Den nøyaktige kjørelengde varierer mye av produsenten. Naturligvis vil dyrere dekk generelt gi deg mer bruk enn billigere dekk.
Warning
p Hvis du forventer å bli kjøring i tung snø eller is, og med en all- sesong touring dekk vil være utilstrekkelig. Invester i et sett av riktig trekkraft dekk som er utformet for disse forholdene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98057.html

Previous:
Next:

dekk