Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

The Best lett lastebil Helårsdekk

De første glødende hvite flak å falle fra himmelen signal en sesong av kanefart og varm sjokolade, men også tjene som en advarsel til sjåførene. Snø og is kan se vakre, men de er to av de farligste tingene som de fleste driverne noen gang vil møte på offentlig vei. De krever spesialiserte dekk for å sikre trygghet for alle lastebil eller SUV eier og allmennheten for øvrig. Michelin X-Ice xi2

This American-made dekk er en av de mest all around høyt ansett dekk i snø og is. Tilgjengelig for $ 70 til $ 89, tilbyr X-Ice pålitelig grep på is og snø, og stille drift på tørre veier. Spesialiserte gummiblandinger gjør for et dekk som er både stille og overraskende slitesterk på tørre veier. Den eneste arenaen der X-Ice ikke excel er i våt-road testing. Å være et budsjett dekk, disse rullene har en tendens til hydroplane mer enn dyrere dekk, for eksempel Bridgestone Blizzak,. En reell vurdering for områder som ser hyppig oppvarming og kjøling sykluser
Generell Altimax Arctic

Rimeligere enn X-Ice ($ 52 til $ 65), og tilbyr Altimax reell ytelse for de på stramme budsjetter. Altima er snø og is ytelse er bare litt mindre enn X-Ice. Den har bedre våt-road trekkraft enn det rival. I motsetning til X-Ice, kan Altimas ha pigger for alvorlige grep i isete forhold, men dette kommer på bekostning av mindre enn imponerende drivstoff kjørelengde og tørr-road grep.
Bridgestone Blizzak DM-V1

Skifte høyt elskede DM-Z3 snø og is dekk, har DM-V1 noen store sko å fylle. Selv om dette dekket er alt nytt, får Bridgestones hele Blizzak linjen konsekvent høye karakterer av forbrukere, og tilbyr noen av de beste bang-for-the-buck ytelsen til noen. Tidlige tester verifisere Bridgestone påstand om at V1 blir bedre grep på tørre og våte veier enn forgjengeren.
Nokian Hakkapeliitta 5

Designet og produsert i Sverige, denne nyeste generasjonen av svært spesialisert Hakkapeliitta ("Hakka" for kort) linjen sitter på toppen av haugen for vinterdekk av noe slag. Hakka er en tank med et dekk, og er nær legendarisk i Europa for sin upåklagelige grep i tung is og snø. Hvis du har banken til å bruke på et sett av $ 145 dekk, forsikret resten du kunne gjøre litt bedre. Men gjør en ting bjørn betraktning: Hakka ekstreme dyktighet i is og snø gjør det til et svært dårlig utøver på tørre og fuktige veier. Det er best egnet for de som stadig snødd inne i flere måneder hvert år i nordlige klima.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98088.html

Previous:
Next:

dekk