Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Pirelli dekk Specs

Pirelli Tire Co ble grunnlagt i 1872 og vokste til den femte største dekk firma i verden, med 20 fabrikker opererer i 160 land. Pirelli tilbyr et utvalg av dekk modeller, inkludert Ultra High Performance, High Performance, Performance og Helårsjakker ytelse dekk, samt flere forskjellige racing dekk. Alle dekk har spesifikasjoner som angis som en kode på sideveggen og i Pirelli-katalogen. PZero Nero Helårsdekk

Pirelli er Helårsjakker Ultra High-Performance dekk er utviklet for å fungere effektivt i værharde forhold, inkludert kraftig regn, lys is og snø. P Zero Nero All Season er bygget med en silica forbedret gummiblanding som gjør at dekkene til å prestere på høyt nivå i ultra tørr og våt fuktighet. Slitebanen er utformet for å forbedre stasjonen kvalitet under akselerasjon og bremsing med dens økte rigid fotavtrykk og utenfor skulder blokker.
Resultater Vinter

Pirelli vinter ytelse Snowcontrol dekkene ble utviklet spesielt for kompakte biler og å arbeide kyndig i snø og is situasjoner. De bruker en høy silica gummiblanding som er støpt inn i slitebanen mønster for å gi den ekstra trekkraft. Deres interne struktur består av to stål belter som er forsterket med nylon som gir ride kvalitet ved høye hastigheter. Disse dekkene er gjenkjennelig med sine fjell snøfnugg symbol og bør installeres i sett på fire.
Standard Touring All Season

Pirelli utviklet sin Standard All Season Touring dekk for et bredt spekter av kjøretøy, inkludert SUVer, minivans, sedan og skåler. Disse dekkene er utviklet for å gi utmerket veigrep i alle fire årstider inkludert kraftig regn og lys snøforhold. De rir glatt på de fleste overflater mens produsere lavt støynivå.
Track and Competition

Pirellis High Performance divisjon gjør dekk beregnet for kjøretøy på driver skoler og racerbaner. Dekkene bygget med 6/32 inches av mønsterdybde er primært laget for å brukes på fuktige racerbaner, mens dekkene barbert ned til 3/32 eller 4/32 inches er primært laget for å brukes på tørre spor.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98251.html

Previous:
Next:

dekk