Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Fender Roller Instruksjoner

Bil og lastebil fendere forlenges forbi utsiden av lager felger og dekk med en svak kurve i den ytre leppe. Bilentusiaster ofte ønsker å plassere bredere eller store dekk og hjul på et kjøretøy for å forbedre sitt utseende eller for bedre fremkommelighet med et bredere fotavtrykk. En fender roller presser den indre fender leppe utover og flater det så større dekk og felger vil passe på et kjøretøy uten gummi gni på fender metall. Du trenger
hjulmutternøkkel
Bil jack
Varmepistol
Jack står (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et jevnt, fast underlag. Påfør en hjulmutternøkkel på ett hjul lug mutter. Vri nøkkelen mot klokken for å skru mutteren tre omdreininger. Gjenta denne prosessen for de ekstra hjulmuttere.
2

Plasser en bil jack under bilen og heve den så dekket er ca 4 inches av bakken. Fjern hvert lug mutter med skiftenøkkel dreies mot klokken og dra dem rett av.
3

Plasser en hånd på hver side av hjulet og trekk den rett av.
4

Juster skruehullene i fender roller flens med festeboltene på rattet og skyv fender roller på hjulet. Sett en hjulmutter på hver hale bolten og skru den med klokken.
5

Drei rattet på venstre side av fender roller mot klokken for å løsne den øverste akselen. Sentrere toppen hjulet mot den indre fender leppe. Hold valsen på plass og trekk til rattet, skru den med urviseren for å låse den på plass.
6

Drei utløserspaken på høyre øvre side av fender roller å endre vinkelen på valsen på leppen så det sitter i flukt med fender leppe. Vri spaken i den retningen at valsen må flytte. For eksempel, slå spaken fra deg for å flytte valsen bort fra deg og mot deg for å flytte valsen mot deg.
7

Slå trykket nederst på fender roller klokken for å søke milde press til fender leppe.
8

Klem på avtrekkeren av en varmepistol og veilede den over fender leppe å varme området. Før varmepistolen venstre og høyre over fender leppe i omtrent fire minutter.
9

Ta tak i midten av fender roller med en hånd og svinge det venstre og høyre for å trykke ned fender leppe. Når valsen trykke på leppe, vil verktøyet trenger mer press for å fortsette prosessen. Stram trykk bar for å holde rullen sikkert mot leppen. Fortsett denne prosessen, og legger til varme og stramme valsen før leppe presser utover og er flat.
10

Fjern valsen ved å slippe trykket bar i mot klokka, fjerne hver hjulmutter med urviseren og trekke valsen rett av.
11

Place de nye bredere dekk på felger på lug nuts. Slipp bilen jack å la hjulet berører bakken og stram hver lug mutter helt i klokkens retning.
12

Gjenta denne prosessen for hver fender på kjøretøyet som krever rulle for å passe større dekk eller hjul .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98182.html

Previous:
Next:

dekk