Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan justere Tire Size på en Dodge 2500 Diesel

The Dodge Ram 2500 diesel er en full-size 3/4-ton pickup lastebil som har vært tilgjengelig i en rekke konfigurasjoner siden 1994. Aksjen dekkdimensjon av Dodge Ram 2500 kan variere basert på årsmodell og alternativer at en bestemt lastebilen er utstyrt med. Selv om produsenter anbefaler at det nye dekket skal alltid være av samme størrelse som de lager Dekk, ulike størrelser av dekk kan installeres på en Dodge Ram 2500 for økt ytelse og en robust utseende. Du trenger
Anerkjente dekk distributør
Vis flere instruksjoner
en

Locate størrelsen på nåværende dekk på ytterveggen av dekket. Dekkdimensjoner er angitt i et format som staver ut dekkets slitebane bredde i millimeter, dekkets sideforhold - eller sidevegg høyde som en prosentandel, og diameteren av hjulet som dekket er beregnet på å bli montert på. For eksempel er en 315/75R16 dekk 315 millimeter bred, med en sidevegg høyde 75 prosent av bredden, og er ment å bli montert på en 16-tommers hjulet. Terrenggående type dekk kan bli uttrykt i et format som bruker inches for å måle den totale høyden og bredden av dekket. Skriv ned dette nummeret fra ytterveggen på dekkene som et referansepunkt for å velge nye dekk.
2

Besøk en hederlig lokalt eller online dekk distributør for å velge nye dekk for din Dodge Ram 2500. Snakk med dekk forhandler om den største dekk som vil passe på lastebilen din uten modifikasjoner på hjulene eller suspensjon. De fleste lastebiler og SUVer er designet for å håndtere en samlet 15 prosent økning i dekkdimensjon uten store kjøretøy modifikasjon. Velge en større dekk kan kreve at bilens suspensjonen skal oppheves, slik at dekket for å slå ordentlig uten å gni på lastebilens hjul også.
3

Kjøp et sett med fire dekk i ønsket størrelse. Det er viktig at alle dekkene på en bil er av samme størrelse, som krever at du kjøper et komplett sett når du endrer dekkdimensjon på din Dodge Ram 2500. Arbeide med dekk forhandler å ha dekkene montert på hjul og installert på kjøretøyet.
4

Besøk en dekk forhandler eller bil verksted for å få speedometer kalibrert for nøyaktighet. Større eller mindre dekk enn aksjen kjøretøyets størrelse vil påvirke målingene av speedometer og kan føre til at du tror at du kommer raskere eller tregere enn du faktisk er. De fleste nyere biler kontrollerer denne funksjonen via sine datamaskiner, som de fleste auto butikker har teknologien til å enkelt tilbakestille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98226.html

Previous:
Next:

dekk