Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan endre Tire Size for en Dodge lastebil

Det kan argumenteres for at dekkene er den største bidragsyteren til kjøretøyets ytelse. De er den eneste delen av lastebilen som faktisk berører veien (eller sti eller steiner), og kommer i et bredt nok utvalg som du kan drastisk forandre bilens ytelse uten andre endringer i det hele tatt. Dekkdimensjon er så viktig at du endrer dem er ofte en av de første tingene som ytelse entusiaster gjør, umiddelbart etterfulgt av suspensjon modifikasjoner for å passe dem større. Du trenger
Nye dekk
Speedometer korreksjon kit eller re-programmerer
Vis flere instruksjoner
en

Evaluer dine behov. Store dekk kan se kul på motorveien, men de vil gjøre deg litt bra hvis lastebilen ruller over eller blir så dårlig drivstoff kjørelengde at du ikke kan kjøre den. Såvidt dimensjonering går, 285/70/R16 dekk er omtrent det største du kan passe på en Ram 1500, men forventer at de skal gni når du dreier rattet på full lås; 265/75/R16 dekk er det mer problemfri gratis alternativ. Hvis du har en 2500-serien, vil 33-tommers høye dekk passe med en minimal gni mens du slår.
2

Kjøp dekkene og ha dem installert på din lokale dekk installatør. Du kan gjøre dette selv om du har utstyret, men du vil ønske å ha dekkene balansert uansett. Du kan like godt bare betale ekstra $ 8 eller så å ha dem montert.
3

Prøvekjøre lastebil på en oppkjørte vei eller sti å teste for hjulet gni. Du er nesten garantert å oppleve litt under ekstreme forhold, hvor mye du vurdere akseptabelt er opp til deg. Hvis hjulene regelmessig gni under vanlig kjøring på gata, må du se inn i en 1 - til 2-tommers suspensjon lift kit. Lift blokker er billig og enkelt å installere, men bruker dem på forsiden Styreakselen er farlig. Opt for et sett av ettermarkedet blad eller spiralfjærer hvis du trenger å heve fronten.
4

Korriger ditt speedometer. Større diameter hjul reise lenger per rotasjon enn små, så lastebilens speedometer kan lese flere miles per time under den hastigheten du faktisk reiser. Mange Dodge lastebiler produsert siden OBD-II (on-board diagnose, serie 2) ble innført i 1996 har elektronisk speedometers at du kan omprogrammere å kompensere for dekkskift. En ettermarkedet "power programmerer" som de som selges av banker, vil hypertech og Bully Dog lar deg både riktig speedometeret og re-tune motoren for litt ekstra strøm. Ellers bør din lokale Dodge forhandler tilbyr tjenesten for et gebyr. Eiere av eldre lastebiler må endre ut speedometer kabel tannhjul i overføringen tilfelle for et nytt sett kalibrert for å arbeide med sine dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98219.html

Previous:
Next:

dekk