Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan Forstå bokstaver og tall på dekk

Å ha riktig størrelse dekk på bilen din er avgjørende for en god og trygg tur. Den føderale regjeringen krever at alle dekkene har dimensjonering og indikatorer som vises på dekkets sidevegg for å hjelpe forbrukerne sørge for at de får de riktige dekkene. Dekkets tjeneste beskrivelse er funnet mellom navnet på dekk og produsentens navn. Instruksjoner
en

Se etter en bokstav eller to bokstaver etter navnet på dekk for å avgjøre hvilken type dekk. En "P" betyr en passasjer dekk, en "LT" betegner en lett lastebil dekk, en "T" betegner en midlertidig reservehjul, en "ST" betegner en spesiell trailer dekk, og en "C" betyr en kommersiell dekk.

2

Finn tallene som følger dekkets typebetegnelse bokstaver for å finne ut dekkets bredde i millimeter. For eksempel betyr en "220" følge "P" dekket er 200 millimeter bredt.
3

Finn nummeret etter "/" etter dekkets bredde for å bestemme forholdet mellom sideveggen høyde og dekkets bredde. For eksempel, et dekk med "220/45" betyr sideveggen fra felgen å trå er 45 prosent så lenge dekket er bredt.
4

Bruk brevet følger størrelsesforholdet for å identifisere type konstruksjon brukt i dekket. En "R" betyr en radial dekk, betyr en "B" en Radial dekk og en "D" betyr en diagonal kryssing av lagene i dekket.
5

Bruk de to tallene etter dekk konstruksjon bokstav for å bestemme kant diameter av dekket, målt i inches. Hvis for eksempel dekkets beskrivelse er "P220/45R18" at dekket har en 18-tommers diameter.
6

Lokaliser dekkets tjeneste beskrivelse, som følger dekkdiameteren størrelse og er sammensatt av to tall og et brev. De to tallene representerer belastningen indeksen, og brevet representerer hastigheten vurdering. Lasten indeksen representerer det høyeste beløpet dekket kan støtte, og hastigheten vurdering representerer den maksimale hastigheten dekket er i stand til å opptre på. For eksempel, har et dekk med en beskrivelse av "P220/45R18 92T" en belastning på 92, eller 1,389 pounds, og en hastighet vurdering av T, eller 118 mph.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98125.html

Previous:
Next:

dekk