Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik tester en Ford F-350 Dynamo

Generatoren på Ford F-350 holder batteriet ladet og motoren i gang. Når dynamoen begynner å gå dårlig, vil batteriet bli svakere og svakere til det ikke lenger kan dra motoren rundt. Tegn på en svak dynamo er dim frontlykter og treg motor starter. Dynamoen regulerer hele elektriske systemet av lastebilen. Testing dynamoen på Ford F-350 er en veldig enkel prosess, og du kan gjøre det selv i løpet av få minutter. Du trenger
Skiftnyckel
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

sveiv motoren og øke turtallet til 2000. Dette vil sette dynamoen tilbake til en full lading. Rus motoren på 2000 RPM i ca 20 sekunder. Så la motoren komme tilbake til en inaktiv.
2

Pop panseret, og mens motoren er i gang, må du fjerne den negative batterikabelen med en skiftenøkkel. Den negative batteriet kabelen vil ha en (-) symbol stemplet på den negative siden av batteriet. Hvis motoren er i drift etter at du har fjernet den negative batterikabelen, da dynamoen utgang er bra. Sett den negative batterikabelen tilbake på batteriet innlegget.
3

Slå frontlysene på fra innsiden av lastebilen. Plasser den positive probe på voltmeteret på den positive batteri stolpe. Deretter satte den negative probe av voltmeter på den negative batteriet innlegget.
4

Kontroller voltmeter mens motoren går på tomgang og lysene er på. En god dynamo bør ha en volt utgang avlesning mellom 13 og 14,5 volt. Hvis spenningen avlesningen er under 13, så dynamoen er svak og begynner å gå dårlig. Hvis spenningen lesing er over 14.5, så spenningsregulator innsiden av dynamoen overlading av batteriet, og det begynner å gå dårlig.
5

Fjern voltmeter sonder fra batteriet og lukk panseret . Slå av lyset så slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140845.html

Previous:
Next:

Trucks