Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Shift en Two Speed ​​Rear End

En to speed bakende (eller aksel) er vanligvis installert på store kjøretøyer å supplere den eksisterende manuell girkasse ved å splitte transmisjonens girutvekslinger for å gjøre maksimalt dreiemoment, vei fart og trekkraft tilgjengelig til sjåføren. De to speed bakenden er installert på bilens bakaksel og aktiveres med en knapp i nærheten av girspaken. Lavgir aktiveres når knappen trykkes ned, og når stor rekkevidde er ønsket, bør knappen trekkes opp. Instruksjoner
en

Løft knappen når en up-shift er nødvendig. Slipp gasspedalen for å fullføre skiftet. Trykk ned gasspedalen og fortsette som normalt.
2

Trykk på knappen ned når en down-shift er nødvendig. Slipp gasspedalen for å fullføre skiftet. Trykk ned gasspedalen og fortsette som normalt.
3

Slipp gasspedalen og trå inn clutchen for å gjøre en split up-shift (en overføring up-shift kombinert med en bakre enden ned-shift) . Shift overføring til nest høyeste gear. Trykk ned de to speed bakenden knappen. Slipper clutchen og trykke på gasspedalen for å fullføre skiftet.
4

Løft knappen opp når en split down-shift er nødvendig (en overføring down-shift kombinert med en bakre ende opp-shift). Slipp gasspedalen og trå inn clutchen. Shift overføring til neste laveste gir. Slipper clutchen og trykke på gasspedalen for å fullføre skiftet.
5

Bruk de to speed bakenden som et forhold extender når ekstra dreiemomentet ikke er nødvendig. La knappen nede mens skiftende overføring gjennom alle girene. Løft knappen når motorveien hastighet er nådd. Slipp gasspedalen for å fullføre skiftet. Trykk ned gasspedalen for å fortsette på motorveien hastighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140651.html

Previous:
Next:

Trucks