Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan å hale en stor tv-skjerm i en pickup lastebil

Å ha en pickup lastebil har sine fordeler, og når du bestemmer deg for å bruke litt penger på en stor tv-skjerm, ha en lastebil er den enkleste måten å få det hjem uten å måtte betale leveringskostnader. Å gjøre dette innebærer riktig å bringe masse ekstra utstyr, på den måten, vil du ikke ødelegge bilen eller på TV i prosessen. Legge i TV kan ta alt fra 15 til 30 minutter avhengig av størrelsen. Du trenger:
Pakking tepper
Assistant
skralle tie-down stropper
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en pakning teppe over kanten av lasteplanet slik at det ruller over sømmen mellom førerhuset og sengen. Sørg for at teppet er brettet opp til å være om bredden på TV, slik at det er massevis av padding på bakveggen. Gjenta prosessen på gulvet av pickup, midt i sentrum. TV-en vil gå mot bakveggen og i midten av sengen.
2

Plasser TV i en pakning teppe og løft den opp i sengen ved hjelp av en assistent. Skyv TV mot bakveggen av sengen i midten.
3

Wrap en skralle tie-down stropp på baksiden av sengen, rundt på siden av TV-en, til krok på den andre siden, slik at den Festestropp er tilnærmet parallelt med bakken. Hvis du har nok tepper, plassere noen mellom TV-apparatet og skralle stroppen. Stram deretter ned remmen til det er fast, men ikke så stramt at du skade TV. Dette vil holde TV mot sengen veggen.
4

Wrap en ratcheting tie-down stropp fra bunnen av sengen, over toppen av TV-apparatet, ned til den andre siden. Plasser en pakning teppe over toppen av TV-apparatet for ekstra beskyttelse. Gjør dette med en mer stropp også, avstand to av dem over bredden på TV. Stram dem ned før de er fast, men ikke så stramt at du skade TV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140679.html

Previous:
Next:

Trucks