Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hjemmelaget Wood Truck Rack

Lastebil racks øke funksjonaliteten av standard open-back henting lastebiler. Enten det er evnen til å bære forlengelse stiger, lange lengder av rør eller trelast, stativer forlate truck bed åpen for å bære esker, verktøy, frakt og byggevarer. Lastebil Rack Strategi

For stativet er ramme, bruker knute-fri 2 av 4-tommers og to av seks-tommers press-behandlet trevirke studs. Press-behandlet trelast bruker hardere, sterkere skogen enn ubehandlet myk furu brukes i interiør tre pigger. For ytterligere å styrke styrke, mens økende funksjon, omfatter Lastebil typen sider og front tre styrker. Denne veden lastebil rack-design integreres metallplate og vinkel på viktige knutepunkter for å la treverket stativet for å bedre absorbere utilsiktede sjokkbelastningene ved å fordele de påkjenninger over et større område. Disse stedene er staven lommer på toppen av pickup bed side rails og på hver vertikal til horisontal eller lateral veikryss.
Lukking Strategi

Bruk 3/8- tommers diameter, 16-gjenger galvanisert boltene til å delta stenderne sammen, med to pigger på diagonalen per joint. Den vertikale to av fire stendere må ha stavens lomme braketter som faktisk passer rett inn i lommen hullene ved toppen av sengen sider. I all hovedsak har seks til åtte hull som gjør gjennomgående bolting tre studs til brakettene. Sperring bruker kommersielt tilgjengelige braketter for resten av rettvinklede skjøter, er 3/16-inch tykk 2-tommers-by-2-tommers aluminium vinkel som brukes på innsiden av disse rettvinklede tilkoblinger.


Fabrication

Cut studs til lengden på en sammensatt gjæringssag med en middels tungsten-karbid-toothed blad. Det er også en god idé å kjøre en ruter med en radius litt over hvert kutt å avrunde kantene samt hjørner langs lengden av hver bit. Selv om dette kan legge en time til prosjektet, vil det betale et utbytte i utseendet på det ferdige produktet og mindre fliser på minst beleilig øyeblikk. Bestem deg for hvor høy den horisontale av stativet skal være. Dette er den side til side-bjelker som ville støtte et langsgående lastet forlengelse stige. Vanligvis er seks inches over førerhuset taket et godt utgangspunkt. Det bør være ca en cm klaring mellom stake-body sider. Gjør en bolt hull mal for hver tre-til-tre ledd slik at leddene er ensartede og ingen bolt er for nær sidene av stenderne som vil svekke dem. Når du monterer stativet og stake side struktur, sørg for at hodene på boltene står overfor innsiden slik at enhver last stående inne i lastebilen ikke få riper eller bulkete av en bolt. På toppen av stigen rails, installere strimler av ½-tommers tykk svart UHMW Polyetylen plast med forsenkede skruehull. Disse stripsene i stor grad lette å skyve tunge stiger og trelast opp på stativene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140801.html

Previous:
Next:

Trucks