Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Sammenlign Chevy 1500, Ford F150 og Dodge Trucks

Siden de tidlige dagene av amerikansk automaking, Ford, Chevrolet og Dodge har vært blant de mest fremtredende og kjente pickup truck merker. Navn som Chevy 1500 og Ford F150 har blitt brukt til lastebiler som har utviklet seg drastisk i løpet av tiår. Sammenligning av lastebiler fra de tre amerikanske merker kan være en krevende oppgave, men tar viktige faktorer i betraktning vil gjøre det lettere å velge riktig ny eller brukt lastebil. Du trenger
Kelley Blue Book
Vis flere instruksjoner
sammenlign priser
en

Begynn med å besøke lokale forhandlere og merke prisene på Ford F150, Chevy 1500 og Dodge lastebiler. Gjøre oppmerksom på muligheten pakker og deres kostnader i tillegg.
2

Bruk Kelley Blue Book å sammenligne prisene på brukte lastebiler. The Blue Book er tilgjengelig på de fleste offentlige biblioteker og er utstedt i en revidert utgave hvert år. Sammenligne Blue Book prisene til forhandler priser for å avgjøre om en lastebil merkevare er mer verdsatt lokalt.
3

Les avisen rubrikkannonser og surfe på Internett for å finne priser på mange forskjellige F150, 1500 og Dodge-modeller.
bilder Sammenligne Strøm
4

forberede en enkel chart oppføringen modeller fra Chevy, Ford og Dodge. For hver modell, merk den gjennomsnittlige prisen fra forskning.
5

Forbered kolonner for hver lastebil å liste sylindervolum, hestekrefter, dreiemoment og maksimal nyttelast og tauing vekt. Denne informasjonen kan finnes på din lokale forhandler i form av en trykt brosjyre, eller på internett, blant annet på bilprodusentene nettsider.
6

Record motorens turtall der maksimal hestekrefter og dreiemoment er produsert. Dette vil bidra til å avgjøre om du vil være i stand til å dra full nytte av lastebilens makt under normale kjøreforhold.
7

Consult Internett vurderinger fra edmunds.com, cars.com og pickuptrucks.com. Disse nettstedene er nyttige for lesing profesjonell auto kritikere som sammenligner effekt og kjøreegenskaper basert på prøvekjøring.
Sammenlign egenskaper
8

Lag et annet diagram (eller utvide eksisterende diagram ) for å inkludere noen nevneverdige alternativer som kan påvirke prisen på ytelsen.
9

Note funksjoner som all-wheel drive, en andre rad med sitteplasser, og hvilken type girkasse som brukes. Disse funksjonene kan drastisk påvirke prisen.
10

indikere andre funksjoner som for eksempel interiør convenience alternativer, videresalg verdi, drivstofføkonomi, og vilkårene i garantien tilbys av bilprodusenten eller forhandler.


Endelig vurdering
11

å vurdere dine innsamlede data, kan du bruke en farget markør for å sirkle funksjonene i beste lastebil i hver av kategoriene. Understrek navnene på de kategoriene som er viktigst for deg.
12

Sjekk for å se hvilke lastebil scorer høyest på systemet, ved det bedre enn konkurrerende modeller i mange kategorier. Legg opp antall kategorier hver lastebil er best i for en endelig score.
13 p Hvis du tar en beslutning om å kjøpe en lastebil, legg merke til hvilke kategorier var ikke ett av modellen du velger. Vurdere disse ulempene med denne modellen, og være sikker på at de blir oppveid av flere viktige faktorer som gjør det best lastebilen for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140625.html

Previous:
Next:

Trucks