Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan vet du hvilke femte Wheel Hitch du trenger?

Velge en hindring for en femte hjulet trailer er diktert av den type lastebil som vil trekke tilhengeren. Sleper en femte hjulet er laget mer komfortabel med riktig stikk. Hver produsent har sitt eget system og stil, men noen grunnleggende hensyn må tas opp når du velger hva slags stikk beste designet for din situasjon. Sliding Hitch

skyve stikk brukes når femte hjulet vil bli trukket med en kort seng lastebil. Stikk er montert over bakakselen og er plassert i fremre posisjon når du trekker. Stikk skyves tilbake til bakerste stilling når den femte hjulet blir støttet. Fordi sengen av lastebilen er kort, hvis stikk ikke er skjøvet tilbake, når du skrur kraftig, kan nesen av femte hjulet traff førerhuset på lastebilen. Dette skyve stikk eliminerer dette problemet.
Goose Neck tilpasses Hitch

standard femte hjulet stikk er montert med eksterne barer som er plassert i seng av lastebilen. Disse stengene forblir der hele tiden. Hvis du trekker en svanehals trailer, som hovedsakelig brukes til transport av materiell, og trenger du seng av lastebilen din, kan du kjøpe en følgesvenn stikk, som vil montere til din svanehals stikk ball. Ledsageren stikk er helt flyttbar, holde lastebil seng ren når ikke trekke en femte hjulet. Koblingen til B & W svanehals Tilhengerfester kan gi informasjon om dette stikk.
Standard Hitch

standard femte hjulet stikk kan brukes hvis lastebilen er vanligvis bare brukes til tauing tilhengeren. Dette brukes i lang seng lastebil der det er rikelig med svingradius for tilhengeren. Hvis bruken av sengen ikke er viktig, kan den standard vanskelighet monteres uten bekymring. Det vil være to barer, permanent montert i lastebil seng som å koble til hengeren. Stikk selv er avtagbar, linjene er ikke
Air Ride Hitch

air ride stikk kan brukes hvis området der du har tenkt å trekke femte. hjulet er ekstremt humpete. Dette gir en luft sjokk som glatter ut på turen, og fører til mindre stress for lastebil og stikk. Dette pleier å være en dyrere stikk, sette kan gjøre tauing uanstrengt. Dette mounts på samme måte som standard stikk i lang seng lastebil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140677.html

Previous:
Next:

Trucks