Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Wire en lastebil Canopy dome lys

Kabling opp alle lysene i din lastebil kalesjen gjør at du kan enkelt se rundt din lastebil seng i dårlige lysforhold. Den enkleste måten å oppnå dette på er å koble kuppelen lys direkte til din lastebil batteri. Lyset vil ikke bli kontrollert av truckens tenningen, men vil være i stand til å bruke lyset selv når kjøretøyet blir slått av. Installasjonen krever bare noen få verktøy og en forståelse av en grunnleggende lys krets. Du trenger
Truck baldakin med dome lys, Elektrisk kabling vurdert for 12V bilbruk
12V sikring og sikringsholder
Drill
skrutrekker
Wire cutters
loddebolt og loddetinn
Zip bånd
Vis flere instruksjoner
en

Installer lastebilen kalesjen på sengen av lastebil som beskrevet i instruksjonene som følger med cap din. Sørg for å forsegle lokket med tetningslister og gjøre belysning ledninger lett tilgjengelig.
2

Route de positive og negative ledningene for dome lys til motorblokk av lastebilen. Pass på at ledningene er riktig lengde for å nå lastebilens batteri. Å fullstendig skjule ledningen du trenger å bore et hull gjennom seng av lastebilen din og kjøre ledningen under chassis. Mange lastebil modeller har en tilgang hull for dette formålet ligger nær en av de baklysene mot baksiden av lastebilen sengen. Du vil da kunne kjøre kuppelen lys ledninger langs den samme veien som bilens øvrige elektriske ledninger. Bruk zip bånd til å feste ledningen til undersiden av lastebilen.
3

Koble fra lastebilens batteri, slik at du kan trygt installere belysning ledninger.
4

Kutt positive koble ledningen på et punkt inne i motorblokken. Installer et innebygd sikring vurdert til 12 volt likestrøm ved å forbinde de kappede ender av ledningen til hver ende av sikringen, gjenopprette strømveien. En sikringsholderen vil gjøre installasjonen enklere ved at du kan klippe ledningene direkte på sikringen, og vil også tillate deg å skifte sikring hvis det blåser ute. Hvis du ikke har tilgang til en sikringsholderen, rett og slett lodde de nakne endene av kuttet ledningen til endene av sikringen.
5

Ground den negative ledningen fra dome lys til chassis eller ved koble den direkte til minuspolen på batteriet.
6

Kople den positive ledningen til plusspolen på batteriet, og koble til batteriet.
7

Strøm på lastebilen og kontroller at lysfunksjoner. Hvis den ikke gjør det, deretter teste pære og sjekk at alle ledninger er koblet riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140637.html

Previous:
Next:

Trucks