Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan forbedre Dodge RAM drivstoff kjørelengde

The Dodge Ram er et populært valg blant sjåfører i pickup lastebil kategorien. Den romslig interiør og solid kropp, brede hytta og slitesterk motor er absolutt attraktive faktorer. Pickup biler, men vanligvis får færre miles fra en gallon av gass enn mindre kjøretøy. Rams i 2009 og 2010 modell år får ca 16 miles per gallon samlet, mens eldre Rams gjennomsnittlig ca 14-15 mpg. Uavhengig av lastebilens alder, vil følge noen enkle tips og triks hjelpe deg å få den beste kjørelengde mulig. Instruksjoner
en

Kjøp en tonneau cover. Henting lastebiler bruke en enorm mengde energi i et forsøk på å overvinne luftmotstanden, og et dekke hindrer luftmotstand skapt av sengen området. Når motoren din jobber hardt for å presse mot at makt, krever det mer bensin. Den første bekostning av et tonneau cover, som starter på ca $ 220, er verdt økningen i mpg.
2

Reduser mengden av vekten din lastebil er bærer. Se i sengen din, baksetet og gulvet. Elementene du lugging rundt kanskje ikke være nødvendig på en daglig basis. Lagring av disse tingene betyr andre steder lyn lastebilens belastning, og resulterer i bedre gass kjørelengde. Selv om henting lastebiler er ment å hale verktøy og utstyr, tar hver ekstra pund sitt toll på drivstofføkonomi.
3

Sjekk dekkene for riktig lufttrykk og mulige lekkasjer. Jo sterkere dekkene er, jo mindre motoren din beskattes av lasten på lastebilen. Å gjøre en vane å sjekke lufttrykket i dekkene på hver drivstoff fillup betyr at enhver skade på dekk eller uriktig inflasjon vil bli tatt raskt og dermed holde drivstoff kjørelengde på sitt beste.
4

Juster kjørevaner . Vekten av en Ram kunne friste deg til "våpen" motoren ved å trykke hardt på gasspedalen i et forsøk på å overvinne kupert terreng eller veien støt. Flytte lastebil fra en stopp kan kreve litt tålmodighet, spesielt hvis du er i en hast. Men utarmer kraftig akselerasjon drivstofftanken raskere enn en gradvis økning i hastighet. Videre, hvis du er i vane å trykke på og slippe gasspedalen unødvendig, bruker konsekvent, vil jevnt trykk sannsynligvis forbedre din Dodge Ram drivstoff kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140842.html

Previous:
Next:

Trucks