Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik Lavere en pickup lastebil

Hvis du er i street lastebiler, vet du at en lav, elegant utseende er ønskelig, om ikke en nødvendighet. Det er kits tilgjengelig for å hjelpe deg med å redusere din lastebil. Du må først bestemme hvor lavt du vil gå, tar hensyn ikke bare lastebilens utseende, men funksjonalitet. Jo lavere lastebil, mindre av en last du vil kunne hale. Senke din lastebil kan være en enkel, rimelig måte å oppgradere din lastebil. Du trenger
Hjulklosser
Jack
Jack står
Stikknøkkel
Fastnøkkel
Senke blokker
U-bolter og muttere
Momentnøkkel
Støtdempere
Vis flere instruksjoner
Front end
en

Park lastebilen med i nødbremsen på, og sette bremseklosser på begge sider av bakhjulene. Hvis du ikke har klosser, kan du bruke klosser, så lenge kilt i tett slik at lastebilen ikke vil rulle.
2

Jekk opp fronten på lastebilen, og bruke jack står til holde det løftet.
3

Fjern torsion bar anker bolter ved hjelp av pipenøkkel på hodet på bolten og en fastnøkkel på mutteren som holder bolten på plass. Prøv forskjellige skiftenøkkel størrelser til du finner riktig størrelse.
4

Når du har bestemt hvor mye du ønsker å redusere lastebil, løsne bolten til du kommer til riktig høyde (dette kan ta flere forsøk), men ikke måle høyden inntil sjokk bosette.
5

Når du har senket fronten til riktig høyde, fjerne bukker og lavere lastebilen til bakken. Du er nå klar for å senke bakenden av bilen.
Bakre ende
6

Plasser bremseklosser rundt forhjulene. Jekke opp bakenden og bruke jack står å støtte den. Når bukker er på plass, senke jack akkurat nok slik at jack støtter akselen men fjærer dråpe slik at de er fullt utvidet.
7

Starter på den ene siden av lastebilen, lokalisere u-bolter og un-bolt nøtter.
8

Fjern støtdemper ved å ta av boltene på toppen og bunnen. Ta U-bolter av den nedre plate og fjerne hele forsamlingen fra akselen. Gjenta dette på den andre siden.
9

Bruk jekken å heve akselen slik at du kan skille akselen fra bladfjærer. Skyv en av senking blokkene på plass mellom bladet våren og akselen slik at tappen på å senke blokken vender ned i et hull på bladet våren. Gjenta dette på den andre siden av lastebilen.
10

Senk jack, slik at det fortsatt støtter aksel, men den fjærer slippe til full forlengelse (som du gjorde i trinn 1).

11

Gå til den ene siden av lastebilen, og sette de nye U-bolter rundt akslingen. Sett den nedre plate tilbake på plass og trekk til nye mutterne på U-boltene mellom 75 og 85 fot pounds. Gjenta dette på den andre siden.
12

Sett de nye støtdempere på bilen, feste bunnen først (hvis du ikke har tilgang til toppen av støtdempere, jack akselen opp noen få inches). Når alt er på plass og godt festet, fjern bukker og lavere lastebilen.
13

Ta lastebil for å få fronten justert. Etter at du har kjørt 100 miles, re-moment U-bolter på bakakselen, slik at de holder seg på 75-85 fot pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140663.html

Previous:
Next:

Trucks