Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvor å Feilfri Diamond Plate verktøykasser

Diamond plate verktøykasser lagre dine verktøy som alle andre verktøykasse, men de har en interessant design på utsiden. Langs hele utsiden av verktøykassen vil du finne utstikkere i metall som gir diamant plate verktøykasse sitt navn. Mens tekstur skaper et behagelig bilde, takkene på verktøykassen lage en felle for støv og skitt. Hvis du vil at diamant plate verktøykasse for å fortsette skinner, må du rengjøre den skikkelig og ofte. Du trenger
Rag
Sponge
Vaskemiddel
Towel
Rustoppløser
Vis flere instruksjoner
en

støv av overflaten på verktøykassen med et solid fille. Bare fjerne de løse partikler, det er greit hvis rust og annen skitt ikke kommer av med det første passet
2

Vask utsiden av verktøykassen med en svamp dyppet i varmt vann og en. mildt vaskemiddel. Test ut rengjøringsmiddelet på en liten del av boksen først, men å sikre at det ikke vil ta bort noe av fargen eller beskyttende belegg av diamant plate verktøykasse. Sett vekten din inn i skrubbing når du renser ut områdene mellom hver bump på boksen.
3

Tørk boks med et absorberende håndkle. Noen langvarig fuktighet kan føre til opphopning av rust. Tørking verktøykassen etter rengjøring kan bidra til å minimere denne risikoen.
4

Påfør rust remover til noen del av verktøykassen som trenger det. La rust remover satt for den anbefalte mengden tid notert på beholderen før du tørker det bort. Det humper på boksen kan føre til rust remover tørke ved en uventet hastighet på enkelte steder, så du må kanskje bruke den igjen hvis noen av rust gjenstår etter rengjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140345.html

Previous: No
Next:

Trucks