Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvor å Fastsette Rustne karosserideler på en 1981 Chevy Blazer

Biler og lastebiler får rust av flere grunner , vanligvis fra vann eller fuktighet. Mens rust på karosserideler kan være et stygt , er det en viktig grunn for å fjerne rust . Rust på karosserideler kan spre seg og forverres , noe som fører til rust hull som kan svekke den strukturelle integriteten av kjøretøyet. På det tidspunktet dørpanelene må byttes . Fjerne overflate kroppen rust på Blazer din bør være en del av vanlig vedlikehold og kan gjøres enkelt uten spesialverktøy. Du trenger:
Stålbørste
Sitronsaft
Borax
skurerondell
Naval gelé
Papir håndkle
arbeidshansker
Vis flere instruksjoner < br >
en

skrape av overflaten rust med en stålbørste .
2

Lag en lime ved hjelp av en blanding av en del sitronsaft og to deler boraks . Bruk et papirhåndkle å bruke lim til rust på bilen. Vent i 30 minutter og skrubb av rust med en skurerondell . Rengjør dørpanelene med fuktet tørkepapir .
3

Ta på arbeidshansker. Påfør naval gelé med et papirhåndkle. La naval gelé sitte på rust i 10 minutter . Tørk bort rust på panelet med en fuktig tørkepapir. Naval gelé er meget effektivt i å fjerne rust , fordi det inneholder fosforsyre. Den kan kjøpes fra en jernvarehandel .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140348.html

Previous:
Next:

Trucks