Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik Skift tennpluggene i en Ford F - 150 Extended Cab V- 8

Ford F - 150 Extended Cab V -8 er større modell Ford F - 150 lastebil med to ekstra full størrelse dører bak føreren - og passasjer - side dører . Det er åtte tennplugger installert på denne Fords motor , fire på hver side av motoren. Hver ny tennplugg må gapped til de spesifikke spesifikasjoner for en bestemt års modell . Fordeleren hetten på baksiden av selve motoren er det som gir den tennpluggen kraft til å antenne gassen inne i motoren . Ledningene på toppen av distributør cap vil lede deg til de åtte tennplugger på motoren . Du trenger
Spark - plugg flytting verktøyet Side 8 erstatning tennplugger
Spark - plugg gapping verktøyet
Vis flere instruksjoner
en

Park lastebilen på flat mark og åpne panseret . Koble den negative batterikabelen fra batteriet . Finn alle åtte av tennpluggene på høyre og venstre side av Fords motor.
2

Trekk ledningen ved et av tennplugger og bruke tennplugg fjerning verktøy for å fjerne tennpluggen fra motoren. Gap den nye tennpluggen til spesifikasjonen for det bestemte Ford -modell .
3

Sett ledningen til enden av den nye tennpluggen. Gjenta disse trinnene for de sju andre tennplugger. Når du er ferdig med å erstatte alle tennplugger , koble den negative batterikabelen og lukk panseret .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140347.html

Previous:
Next:

Trucks