Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan åpne en låst dør på en 2000 Ford F - 250

The 2000 Ford F - 250 er en av Fords " Super Duty " henting lastebiler . Den er basert på F - 150 , men ifølge cars.com , tilbyr " roomier interiør " og " sterkere understell og motorer . " Som andre biler og lastebiler , har F - 250 dører som kan låses og låses opp . En av de mest grunnleggende funksjoner for hvilken som helst bil er å forstå hvordan å låse og låse opp bilen . Låse dører på en Ford F - 250 er svært enkelt. Instruksjoner
en

Trykk på " U " på interiør døren lås , som ligger på armlenet på innsiden av fører-og passasjersiden dører, for å låse opp dørene fra innsiden av bilen .

2

Trykk på "Åpne Lock "-knappen på Ford F - 250 er nøkkelen fob . "Åpne Lock "-knappen ser ut som en liten hengelås med toppen av låsen åpen . Ved å trykke på denne knappen låser opp når sjåføren sidedøren . Ved å trykke på denne knappen to ganger i løpet av fem sekunder låser opp alle dørene.
3

Sett tenningsnøkkelen i låsen plassert under håndtaket på Ford F - 250 dører. Vri nøkkelen med klokken for å låse opp døren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140346.html

Previous:
Next:

Trucks