Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan endre ventildekselpakning på en Chevrolet lastebil

Chevy lastebiler er alle forskjellige fra modell til modell. På noen av motoren på de forskjellige lastebiler vil det være komponenter som må fjernes for å få tilgang til ventildekselet bolter. Den eneste del av denne prosess som vil være det samme for hver modell vil være fjerning av ventildekselet og ventildekselpakning. Du vil trenge et godt opplyst arbeidsområde og de riktige verktøyene for å fullføre denne jobben riktig. Du trenger
Ratchet satt
Meisel
pakning lim
New ventil dekke pakning
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Chevy og finn ventil dekke bolter og eventuelle motorkomponenter som dekker ventilen dekselet. Ta ut komponentene fra motoren hvis det er nødvendig.
2

Fjern boltene som fester ventilen dekselet til toppen av motoren ved bruk av skralle sett. Trekk ventil dekke av Chevy motor og skrape pakningen utenfor kanten ved hjelp av meisel.
3

Place pakning lim rundt kanten av ventilen dekselet hvor pakningen skal installeres. Plasser pakningen rundt kanten av ventildekselet og sett på dekselet på toppen av motoren.
4

Skift ventil dekke bolter. Stram boltene til dreiemoment spesifikasjoner for den spesifikke modellen Chevy lastebil med momentnøkkel.
5

Bytt motoren komponenter til motoren som du fjernet. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140398.html

Previous:
Next:

Trucks