Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer Nissan Titan Mud Guard

Å kjøre Nissan Titan og på veien kan være en spennende. Kraften i Nissans åtte-sylindrede Titan lastebil gir eierne muligheten til å kjøre under alle forhold, i all slags vær. Den eneste ulempen med å kjøre i røffe forhold er det stor diameter hjul sparker opp skitt og snø på Titan elegante maling langs rocker paneler. Unngå oppbygging av søle, gjør snø og is jobben med å rense lastebil enklere. Du kan installere Nissan Titan bakskjermer å blokkere skade som kommer fra off-road og snørik kjører hele året. Du trenger
3M dobbeltsidig tape
Titan mud klaff (er)
to skruer
skrutrekker
Såpe og vann
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den gamle fabrikken skvettlapper ved å løsne de to skrue festene som fester mud klaff til lastebilens hjul også. Den øverste kantene på skvettlapper bruke en selvklebende stripen for å holde hele oversiden av mud klaff festet til lastebilen kropp. En gammel Titan mudguard vil vise tegn på alder ved å utsette nonadhering fabrikken tape. Resultatet er at mud klaff ikke vil feste skikkelig til lastebil. Trekk bakskjernene fri fra båndet og lastebilen og kast riktig.
2

Rengjør overflaten av hjulet godt der den gamle fabrikken båndet ble liggende igjen. Nøye dyppe en klut i varmt vann og såpe løsning og gni. Etter at båndet har absorbert noe vann og varme, bør det være i stand til å bli skrapet av kanten av hjulet godt. Bruk en grønn scrubby børste for å fjerne leftover limet. Vær forsiktig for å unngå å skade lakken under leppen av skjermkanten i tilfelle du ønsker å fjerne skjermene i fremtiden.
3

Cut og plasser 3M dobbeltsidig tape med én side venstre dekket langs den øvre kanten av det nye slam klaff. Bekreft at tapen er tykk nok til og fest den til lastebilens kroppen. Økning av tykkelsen av båndet ved å plassere kassetten på hjulet godt også. En dobbelt lag med dobbeltsidig tape kan hjelpe en ny mud klaff passe sikker. Sjekke og bekrefte avstanden trengs ved å holde den nye mudguard opp på plass og se etter hull justering og passform. Fjern tapen dekker og posisjon skjermkanten.
4

Sett inn og stram en skrue før det har en tettsittende passform. Flytt bakskjernene om nødvendig etter start og stramme den første skruen. Sett inn og stram den andre skruen til tettsittende, stram helt ene, så den andre.
5

Gjenta installasjonsprosessen for hver av de fire hjulet brønner som trenger en ny mudguard.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140500.html

Previous:
Next:

Trucks