Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer av Nissan lastebiler

Som i 2009, er det to lastebiler produsert av Nissan: The Frontier og Titan. Både lastebiler har forgjengere som er nesten like gammel som selskapet selv, som strekker seg tilbake mer enn fire tiår. Disse inkluderer mange små lastebiler, som var Nissans nisje i kategorien for tiår. Først Nissan lastebiler

I 1955, kalt Nissan --- da kjent som Datsun --- startet produksjonen på en kompakt pickup lastebil 120. Det ville fortsette å bli revidert i løpet av det neste tiåret --- som 220 i 1957 og 320 i 1961. Men det var under 520 produksjon run 1965-1968 at lastebilen markedet vokste enormt. Enheter begynte å selge i USA i titusenvis. Faktisk, i sin debut året, ble 520 den mest solgte importerte pickup i landet.
Evolution

generasjoner av lastebiler etter 520 fortsatte å utvikle seg. Den 520 etterfølger, 521, var den første halvt tonn pickup lastebil i 1969. Med den neste serien, 620, lagt Datsun lange senger. Samtidig begynte Datsun å produsere lastebiler med ekstra mellomrom bak de største setene, en funksjon som gjorde selskapet referere til et slikt utvalg som "Kongen Cabs." Disse nyvinningene ble introdusert i 1975 og 1977, henholdsvis.
Nissan Hardbody

I 1983 hadde Datsun skiftet navn til Nissan, og selskapet hadde en produksjonsanlegg i Smyrna, Tennessee, og er den første importøren å produsere lastebiler i USA. Dette ble stedet der neste generasjon av Nissan lastebiler, Nissan Hardbody (D21), ble produsert. På denne tiden, i tillegg til lang seng og King Cab alternativer, ble Nissan lastebiler variert i motortype og drivverk. Nissan Hardbody gitt mal for sin etterfølger, den strømlinjeformede Nissan Frontier.
Nissan Frontier

Introdusert i 1997 som en 1998 modell, er Frontier dagens kompakte pickup lastebil fra Nissan. Det finnes to versjoner: vanlig drosje (Crew Cab) og utvidet cab (King Cab), og utførelser er den grunnleggende XE, den sporty SE, den luksus-orientert LE, og heavy-duty off-road tilbehør utstyrt PRO- 4X. XE og SE konge Cabs har en 152-hestekrefter 2,5-liters 4-sylindret motor og bakhjulsdrift, mens de andre trims skryte av en 261-hestekrefter 4,0-liters V6-motor med bak-og firehjulstrekk alternativer.

Nissan Titan

I 2004 startet Nissan produksjon på Titan, en full-size pickup lastebil spesielt utviklet for USA-markedet, og dermed kaste sin lue i konkurranse med " Big Three "bilprodusentene (General Motors, Ford og Chrysler). Den kommer i de samme versjonene og trim som sin mindre størrelse storebror, Frontier. Det er imidlertid drevet av en 317-hestekrefter 5,6-liters V8-motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140532.html

Previous:
Next:

Trucks