Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Chevy Pickup Informasjon

General Motors-eide Chevrolet produsert dusinvis av ulike lastebiler siden 1930. Det var ikke før etter andre verdenskrig, men at Chevrolet begynte å betale oppmerksomhet til forstads markedet og begynte å markedsføre sine lastebiler som en andre familie bil. Siden den gang har standard lys plikt pickup gått gjennom flere generasjonsskifter og er nå den nest mest solgte amerikansk-laget pickup bak Ford F-Series. Etterkrigstiden

Chevrolet pickups kaster sine førkrigs styling for en mer elegant mer aerodynamisk utseende starter i slutten av 1947 da produksjonen gjenopptatt i førkrigs nivåer. Frontlykter ble integrert i fendere, var drosjer større og motorene kraftigere. Et enkelt stykke buet frontrute ble også omtalt i 1954 sammen med en 235-kubikk-tommers 6-sylindret motor og Hydra-matic automatgir.
C /K Series
< p> C /K serie fra 1960 innledet den moderne æra av Chevrolet pickup design og engineering. C serie lastebiler var to-wheel drive versjoner og firehjulstrekk ble utpekt K-serien. Det var den lengste serien med Chevy lastebiler som gjennomførte gradvise stil endringer over fire tiår.
Modeller

løpet av 1960 Chevrolet utvidet sin serie av lastebiler til å omfatte Apache og Viking modeller. De kom i skive-sidig Fleetside karosserivarianter eller Stepside, som inneholdt bakskjermene og en fottrinn å få tilgang til lasteplanet. Nær identiske GMC versjoner hadde "Wideside" og "Fenderside" betegnelser for de to modellene.
Bilder slutten av 1960

Chevrolet det nye utseendet debuterte i 1967. Disse C /K lastebiler inneholdt en ny, rettvinklet og mer maskulint utseende som kjørte gjennom 1972 og er populær i dag blant lastebileiere for sin varig moderne utseende. De var utstyrt med en 3 - eller 4-trinns manuell girkasse eller valgfri automatisk, og drevet av en 283-kubikk-tommers V-8 eller økonomiske 250-kubikk-tommers straight 6-sylindret
Silverado

Når Silverado kom i slutten av 1998 å erstatte C /K-serien, var mange alternativer tilgjengelig. Ett alternativ var høy ytelse Super Sport pakke introdusert i 2003 som inneholdt en 6-liters Vortec V-8 motor og en forestilling suspensjon pakken. Makt ble styrket med en V-8 også, og kjøperne kunne bestille mange fasilitetene hytta.
Mindre modeller

å komplettere sin standard light-duty pickup linje, Chevrolet tilbudt "mini" pickup, Chevy Luv, i 1972, som forble frem til 1982 da den ble erstattet av den kompakte S-10-modellene produseres fortsatt i dag. En personbil stil pickup, El Camino, ble produsert 1959-1960, basert på Impala kroppen stil, og 1964 til 1987, som var en sport utility Chevelle.
Alternative Energy

lastebil maker introduserte sin Silverado hybrid i 2005, som har en elektrisk motor innenfor mottaksområdet svinghjulshus. Motoren starter motoren og makter tilbehør. Det viser seg også av motoren når bilen stanser og starter den når bremsepedalen slippes. The hybrid var tilgjengelig i et begrenset opplag inntil 2007-modellene ble introdusert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140490.html

Previous:
Next:

Trucks