Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Dump Truck Typer

En dumper, også kalt en dumper lastebil eller en produksjon lastebil, er en bil som er designet for å transportere materiell til og fra en byggeplass. Dumperne bruke en hydraulisk operert ram montert på ryggen. Væren løfter innholdet fra lastebilen som skal deponeres på byggeplass. Standard Dump Truck

En standard dumperen har en lastebil chassis montert på en dump kroppen. Legemet heves og senkes med en hydraulisk drevet ram heis som er montert mellom kroppen og førerhuset. En standard dumperen har en forhjulsakselen og en eller flere aksler på baksiden, montert med tvillinghjul på begge sider. Typiske versjoner av standard dumper inkluderer seks-hjuling og 10-wheeler lastebil.
Transfer Dump Truck

En overføring dumper er en standard lastebil med av tilhenger. Tilhengeren er lastet med aggregater (smuss, grus, asfalt, sand eller annen nødvendig konstruksjonsmateriale). Tilhengeren er utstyrt med en annen beholder, kalt B-boksen, som drives hydraulisk, pneumatisk eller elektrisk. Det rides fra rammen av tilhengeren til dump boksen av de viktigste lastebil, kalt En boks. Dette gjør den viktigste lastebil for å bære ekstra materiale og likevel opprettholde effektiv manøvrering. En variant av overføringen dumper er trippel overføring toget, som består av to ekstra bokser etterfølgende bak viktigste lastebil. Boksene, B og C, aktiver lastebil til å frakte mer last enn mulig med standard A /B overføring dumper.
Superdump Truck

dump lastebil utstyrt med en bærende, slepeaksel som kan løfte opptil £ 13,000. Akselen stier omtrent fire meter bak den viktigste lastebil kroppen. I gjennomsnitt kan en superdrump lastebil bære 26 tonn last per tur. En slepeaksel bruker sine to hydrauliske armer for å hjelpe tømme lastebilen kroppen av lasten sin. En superdump lastebil overstiger investeringen, produktiviteten og last båret av en standard lastebil.
Nettstedet Dump Truck

En vanlig nettsted dumper er en 2-akslet tilhenger får trukket av en traktor. Tilhengeren dumper materiale enten til sin venstre eller høyre med bruk av hydrauliske stempler. Et nettsted dumper gir rask lossing av materiale. Side dumperne tilby mer motstand mot å velte enn andre typer dumperen typer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140797.html

Previous:
Next:

Trucks