Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer Utility Senger for lastebiler

Det var ikke før de siste tiårene at tilpasset lastebil verktøyet senger ble lett tilgjengelig gjennom en rekke spesialitet produsenter. Du kan raskt søke på Internett for den eksakte type tilpassede verktøy seng som passer dine behov. Enten du er i bransjen for å klippe plener for et levende eller haling skrap til bilopphugging, det er en ready-to-install lastebil seng laget bare for deg. Stake Bed

En av de eldste type verk seng laget fra lastebiler er stake seng. Det er rett og slett en flat seng montert på chassiset, og sidene og bak er omsluttet av trepinner til om cab høyde. Stake senger kan brukes til en rekke applikasjoner, inkludert plen vedlikehold selskaper hauling gressklippere og gress og trær avskjær. Innsatsen seng er også hendig for useriøs mann som rutinemessig transporterer gamle dekk til gjenvinning sentrum.
Side Storage Utility Beds

Side lagring verktøyet senger brukes av mekanikere , og denne type av sengen har flere låsbare kamrene på hver side som er lett tilgjengelige fra siden av trucken. Dette etterlater fortsatt god plass inne i lastebilen seng, bak førerhuset for gjennomføring luftkompressorer, sveise maskiner og større verktøy. Den siden lagring funksjon i denne seng og store volum med lagringsplass beregner til vekt, så denne type seng er vanligvis montert på en heavy-duty chassis, vanligvis en ett tonns chasiss eller mer.

Veterinær Bed

motsetning til de fleste leger for mennesker, veterinærer fortsatt rutinemessig foreta hjemmebesøk for behandling av store dyr. For å sikre at de har alle instrumentene de trenger, ble en spesiell nytte seng som er utviklet nettopp for deres behov, og det inkluderer skyve ut rom og låse lokk for å sikre nåler og narkotika.
Hovslager Truck Senger

Horse shoers må bære tungt spesialitet utstyr, og det er verktøyet senger laget bare for dem. Hovslagere nesten alltid reiser til sine kunder, slik at de må ha et stort lager eller hest sko og negler. Hvis hovslager gjør "hot skoing," en perfekt passform der skoen er oppvarmet med en smie og dannet til hestens fot, må han ha sin smie på lastebilen hans. En hovslager lastebil bærer slike tunge belastninger at mange er montert på en tonns lastebiler med doble bakhjul for ekstra støtte.
Dump Senger

Landscapers som befinner seg rutinemessig haling overflødig skitt til deponi finne en dump sengen en tid og penger saver. Enten drevet elektrisk eller av hydraulikk, disse sengene stige opp i front, rett bak førerhuset, slik at uønsket lasten lett gli ut og ned på bakken. Dumping lasten med en dump seng kan gjøres i løpet av noen sekunder, versus lossing hånd som kan ta flere timer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140682.html

Previous:
Next:

Trucks