Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Truck Bed fjerning

Det er noen grunner som kan kreve sengen fjerning av en pickup lastebil: sengen kan være rustne gjennom eller skadet repareres og må skiftes ut, fjerne sengen for å få tilgang til bensintanken eller drivstoff linjer for reparere eller oppgradere til en dump seng, for eksempel. Mens begrepet fjerne en vognbunn ikke er altfor komplisert, er bolter som er festet til sengen utsatt for miljøet, og kan skape en vanskelighetsgrad å fjerne. Klargjøre Seng for fjerning

Åpne gassen fylle døren til pickup lastebil og fjerne festeboltene til plastdekselet. Ta av bensinlokket og koble deretter fra bakken stroppen. Ved mange lastebiler, kan bakken stroppen være festet til en av festeskruene. Bruk en fuktig klut til å dekke svanehals åpningen av gasstanken. Med gasskappe fjernet, bør du være i stand til å fjerne svanehals bezel.

Fjern bakluken. Dette vil gjøre lastebil seng så mye lettere når det gjelder tid til å fjerne den. Ulike typer lastebiler krever en litt annen fremgangsmåte for å gjøre dette. Nesten alle tailgates svinges i en 45-graders vinkel kan trekkes av hengslene på høyre side (den dreibare posisjon justerer åpne sporet på hengslene og bakluken er oppbevaring plugg) når bakluken stroppene er frakoblet. Når hengslene og plugg er justert, trekke opp på høyre side av bakluken, og det vil løsne venstre side festebraketten.

Mens frakobling av ledningsnett sele til de bakre lys samlinger kan gjøres under lastebilen, kan du også bare fjerne baklys forsamlinger og trekk de ledningsnett sele fra opp ovenfor.

Fjerne ledningsnett fra lisensen plate lys kan være nødvendig på noen modeller, men mange lastebiler ansette lisens plate lys festet til bakre støtfanger. Bare være sikker på at det ikke er noen ledninger som er zip-bundet til kroppen av sengen under.

Look langs innsiden av kroppen av sengen for eventuelle festeboltene til rammen går ned. Fjern disse boltene. Avhengig av merke og modell av bilen, noen av disse boltene kan kreve et spesielt verktøy som for eksempel en stor Torx-hode mannlige kontakten.
Under the Bed

Mens denne reparasjonen er mye lettere å gjøre på en lastebil lift, kan det fortsatt bli utført av hjemme-auto-reparasjon entusiast. Det største problemet du vil møte er å miste innflytelse ved å ligge på ryggen. Bruk vernebriller fordi det vil være en haug med rust eller annet rusk fra veiene faller ned på deg.

Pneumatisk verktøy vil bidra til å fjerne 05:56 (noen kan ha åtte avhengig av lengden på sengen ) understell seng bolter, men er ulempen marring hodet av boltene. Hvis de blir avrundet, vil du komplisere fjerning av dem. En stor breaker bar og et grunt socket med en utvidelse ville fungere best for bolten fjerning.

Finn Løsne boltene som holder sengen til rammen og fjerne dem. Lastebil rammer vil inneholde tilgang hull i rammen for forlengelse og socket å nå hodet av boltene.

Finne eventuelle andre eksisterende bakken stropp som kan festes fra sengen til rammen og fjern differensial pust tube hvis det er aktuelt. Slå opp i gasstanken svanehals i kammeret for å sørge for at det er ingenting annet å beholde den til sengen og at ingen skade vil komme til det når sengen blir løftet av.
Fjerne Bed

Lastebiler senger kan enkelt løftes av rammen av lastebilen med 4-6 dyktige folk. Sengen skal være tung. Plasser en hjelper i hvert hjørne, og hvis du har nok folk, plassere en annen to på hvert hjul også. Løft sengen rett opp. Personen på siden av gasstanken svanehals (oftest førersiden) blir nødt til å overvåke fremdriften for heving av sengen for å sørge for at det klarner svanehals før sengen flyttes bort fra lastebilen.

Selv om dette kan også gjøres med mindre folk og annet utstyr, for eksempel en bøtte loader traktor eller andre industrielle landbruksmaskiner, ikke alle har tilgang til denne typen utstyr
<. br>
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140784.html

Previous:
Next:

Trucks