Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Crew Cab Vs. Forlenget førerhus

Basen modeller av de fleste lastebiler har bare forsetene, så det er plass til fører og en eller to passasjerer. Men alle full-size pickup-modeller, samt noen kompakte modeller, har muligheter for en drosje med en baksetet. Disse drosjer kommer ofte i mer enn én konfigurasjon. Navnene på de konfigurasjoner variere fra produsenten. Chevrolet, for eksempel, bruker begrepene utvidet cab og mannskap cab. Identifikasjon

baksetet pickups vanligvis kommer i to taxi størrelser, en kort versjon og en lang versjon. I Chevy Silverado, er den kortere førerhus den utvidede førerhuset, mens mannskapet cab er i full størrelse alternativet. Dodge Ram bruker begrepet quad cab å referere til sin korte versjon og mannskap drosje på lengre versjon. Ford F-150 er kortere versjon er SuperCab og den lange versjonen er SuperCrew. På Toyota Tundra, er det dobbel cab for kort og CrewMax for lang. Den Nissan Frontier er uvanlig i at det er bare tilgjengelig med en baksetet, det er ingen vanlig drosje. The Frontier korte versjonen er kongen førerhuset, og den lange er mannskapet cab.
Størrelse

I forhold til funksjon, den største forskjellen mellom en utvidet cab og en crew cab er mengden av rommet for passasjerene i baksetet. I 2010 Silverado 1500, for eksempel, hadde de som ridning i forsetet 41,3 inches med benplass, i henhold til spesifikasjoner utarbeidet av Edmunds.com. Back-sete rytterne i den utvidede cab hadde bare 34,3 inches med benplass, mens de i crew cab får 38,7. I 2010 Ford F-150, var forskjellen enda større: baksetepassasjerer i SuperCab fikk 33,7 inches med benplass, sammenlignet med 41,4 inches i forsetet, men i SuperCrew, fikk de 43,5-mer benplass enn selv . driver
Utseende

Ser på en Silverado Extended Cab pickup og et mannskap cab pickup ved siden av hverandre, er det lett å fortelle en fra den andre: Mannskapet cab er rett og slett lenger. Fraværende en side-by-side-sammenligning, er din største holdepunkt dørene. Bakdørene på et mannskap cab er omtrent samme størrelse som fordørene, og de vil åpne i samme retning, akkurat som på en firedørs bil. Dørene på en utvidet cab er mindre, og de er hengslet i bakkant, slik at de åpner seg i motsatt retning som fordørene. På andre bilmodeller, for eksempel Ram, kan dørene være hengslet i front, men de vil fortsatt være mindre.
Kapasitet

Alle lastebilprodusenter spesifisere samme kapasitet for både sine korte og lange baksetet drosjer. Oppgitt kapasitet er vanligvis seks personer.
Hensynet

Velge den lengste versjonen av en pickup cab kan kreve å ofre plass i sengen av lastebilen, fordi produsentene design lastebiler slik at de passer på samme chassis. På Silverado, for eksempel grunnmodellen og den utvidede cab-modellen kommer med en 6,5-fots eller 8-fots seng, men mannskapet cab tilbyr bare en 5,75-fots seng. The Ram quad cab kommer med en standard 6-fots-4-tommers seng, men når du beveger deg opp til mannskapet cab, synker seng ned til fem-fots-7.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140402.html

Previous:
Next:

Trucks