Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Løft Gate Safety

En heis gate er en plattform og motor festet til baksiden av en lastebil som beveger seg tung last fra bakken inn i lastebilen eller fra lastebil til bakken. Kommersielle lastebiltransport selskaper bruker lift porter for å bistå i lasting og lossing av deres lastebiler. De tjener en viktig hensikt, men du må bruke dem med forsiktighet. Identifikasjon

Lift portene er laget hovedsakelig av metall og er sammensatt av en plattform, bolig og spor. De kan også omfatte et batteri-kabel og en bryter for å heve og senke plattformen. En heis gate bruker en hydraulisk enhet og sylinder i sin virksomhet.
Egenskaper

Vanlige sikkerhetsfunksjonene heiseporter inkluderer et trykk kompensert flyt ventil for å kontrollere nedstigningen av plattformen og en nær lettelse ventil for å hindre at plattformen lukkes når lastet. En annen sikkerhetsfunksjon er effektbrytere som kutter strøm fra batteriet i tilfelle av en kortslutning.

Hensyn

Lift portene er kraftig og kun kvalifisert personell betjene dem. Hvis lasten er for tung for heisen gate, kan heisen mislykkes og føre til at lasten faller. Lastebilen kan rulle hvis det ikke er i parken eller sikkert bremset når du bruker heisen gate, slik at lasten velter eller faller. Riding en heis gate kan være farlig også.
Skader og Injury Prevention

Fungerer en heis gate på riktig måte kan forhindre skade på last og skade på brukeren eller andre nær heisen gate. For å hindre svikt i heisen porten, ikke overbelaster plattformen og holde belastningen sentrert og i balanse. Hold området rundt heisen gate klare fra gjenstander og andre mennesker som kan fanges opp i det. Ikke ri heisen gate eller kjøre en gaffeltruck på plattformen.
Warning

hjelp av en lift gate for noe annet formål enn å laste og losse lasten kan forårsake skade eller død. Bruk aldri liften gate som en jack eller å trekke eller skyve andre objekter. En heis gate er ikke ment å pløye snø eller klippe eller bryte andre objekter. Plattformen skal aldri være åpen mens kjøretøyet er i bevegelse. Heisen gate bør kontrolleres daglig for å sikre at det ikke er noen skjulte skader til mekanikken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140401.html

Previous:
Next:

Trucks