Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1990 Chevy Truck Problemer

Når en lastebil blir nesten 20 år gammel og har mer enn 150.000 miles på det, vil en tune-up trolig hjelpe, men noen nye sensorer for spjeldhus vil trolig gå langt i å gjøre bilen kjøre jevnere. Det er også nok tid for noen nye bremsekalipere og bremseklosser. Throttle Body

1990 Chevrolet pickup ikke har en vanlig forgasser, en spjeldhus med sensorer brukes i stedet. En datamaskin kan sensorene vet når og hvor mye luft og drivstoff til å plassere i motoren, så når disse sensorene ikke fungerer som de skal, går motoren grov. Det er hovedsakelig to sensorer i gass flaske som kan ha en stor effekt på hvor godt motoren er i gang. Den første er den inaktive kontroll-sensoren, og den andre er temperatursensoren. Hvis motoren fusker, prøve å erstatte begge disse. Temperatursensoren ligner på en tennplugg og skruer inn i inntaket manifold nær spjeldhus. Den tomgangsregulering sensoren har en fjær på den og skruer inn den viktigste spjeldhus. Det kan være nødvendig å tilbakestille datamaskinen etter at du bytter sensorene dersom "service motoren snart" lyset var på.
Timing
p Hvis etter en tune-up og erstatte sensorene på gassen kroppen din motor ikke kjører noe jevnere, kan du kanskje sette timing. Dette kan gjøres mer nøyaktig ved å ta den til en garasje som har en datamaskin. I tillegg, hvis "service motoren snart"-lyset er fortsatt på, kan de avbryte den med deres viktigste datamaskinen etter innstilling av timing.
Brake Light On
< p> Formålet med bremsekalipere er å presse bremseklossene mot rotoren til å stoppe bilen. Når du trykker på bremsepedalen og bilen trekker til en side, er sjansen stor for en tykkelse må skiftes, så det er bedre å erstatte dem begge samtidig. Mens du har målepunktene av, bør du erstatte bremseklossene. Etter utskifting calipers og pads, blø systemet for å få all luft ut av linjene. Hvis bremse lyset var på når caliper skulle ut, få all luft ut av linjene bør gjøre lyset slukkes.
Spar penger på Bodywork

De fleste 20-år gamle lastebiler trenger en viss mengde av karosseriet på grunn av normal slitasje. Du kan spare penger på karosseriet ved å feste små hull, bulker eller riper selv, og deretter hånd spray med en rust-forebyggende primer spray før maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140563.html

Previous:
Next:

Trucks