Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

The History of the Trucking Industry

Den moderne lastebiltransport industrien begynte med framveksten av den motoriserte lastebil på begynnelsen av det tjuende århundre, sakte tar over jernbanen som de store land transport av varer i USA. Forbedret motorkjøretøy teknologi, asfalterte veier, og strenge statlige og føderale forskrifter tillater næringen å bli den ledende metoden for å flytte gods. Begrenset bruk

Primitive teknologi av forbrenningsmotoren, harde gummidekk og brolagt veier i årene fram til første verdenskrig begrenset bruk av lastebiler til å frakte varer til urbane områder.


Technology Utvider Industri

Oppfinnelsen av pneumatiske dekk - som tillot lastebiler til å bære tyngre last - og dieselmotoren, pluss lokale myndigheter 'iver etter å rydde veiene, førte til inter -city lastebiltransport.
statlig regulering

Motor Carrier Loven ble iverksatt i 1935, og ga Interstate Commerce Commission krefter til å regulere bransjen, herunder begrense kjøretid for sjåførene.
Motorveier Endre Landscape

The Federal Highway Act av 1956 legger til rette for langrenn lastebiltransport.
Eksplosiv vekst

I 1970 ble anslagsvis 18 millioner lastebiler flytte frakt i USA, og lastebilsjåfører ble en del av populærkulturen som "cowboyer" med CB radioer å overliste rettshåndhevelse.

med Deregulering

Flere lastebil selskaper begynte operasjoner etter 1980 Motor Carrier Act delvis deregulert næringen, mens på samme tid satellittkommunikasjon og datateknologi gjort lastebiltransport mer effektiv.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140470.html

Previous:
Next:

Trucks