Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Fork Lift Truck Operator Training

For de som ønsker å få opplæring i drift gaffeltrucker, krever den amerikanske Occupational Safety and Health Administration (OSHA) klasserom eller foredrag stil opplæring, samt veiledet kjøring, i tillegg til periodiske repetisjonsøvelser etter at operatøren er sertifisert til å drive en gaffeltruck. Det er ingen minimum tidskrav, så lenge de trener mener sjåføren kan betjene en gaffeltruck trygt. Klasserom stil Training

En gaffeltruck operatøren må først få klasserom eller foredrag stil trening. Denne treningen fokuserer på den type gaffeltruck sjåføren skal operere, inkludert informasjon om hvordan du kan fylle bensin motoren eller lade batteriet, hvordan du bruker gaffelen, lastekapasitet, og eventuelle sikkerhetstips som er spesifikke for den type gaffeltruck. Klasseromsundervisning kan omfatte muntlig eller skriftlig eksamen.
Veiledet kjøring

gaffeltruck operatører er opplært til å drive typer gaffeltruck de faktisk vil være med på jobben. Dette inkluderer å håndtere terrenget sjåføren vil være på på arbeidsplassen, så vel som med det omkringliggende kjøretøy og gående trafikk og nærliggende bygninger og lager hyller.
Sertifisering

Når instruktøren mener gaffeltruck operatøren kan kjøre gaffeltruck trygt, er operatør vurdere fullt utdannet og er tildelt et dokument som bekrefter hennes evne til å kjøre gaffeltruck. Hvis hun ble trent på arbeidsplassen, er sertifiseringen holdes i hennes personell fil;. Hvis hun deltok på en tredjeparts opplæring på skolen, er hun rakte henne sertifisering

Fordi arbeidsplass miljøer varierer, må operatørene være sertifisert ved hver arbeidssted. Sertifisering overfører ikke.
Oppfriskningstrening

OSHA krever at gaffeltrucker operatører får periodiske repetisjonsøvelser i hele sin karriere. Etaten spesifiserer ikke en frekvens for repetisjonsøvelser, og det er heller et mandat for hva trening må inkludere. Hvis føreren opererer en gaffeltruck regelmessig, består opplæringen vanligvis av klasserommet informasjon.

Datoer for trening må vises på førerens sertifisering.
Unntak

gaffeltruck operatører kjører Class VI (trekkvogn) og klasse VII (ulendt terreng) stabletrucker i landbruket innstillingene ikke trenger å være sertifisert. Hvis føreren opererer disse gaffeltrucker i en annen setting, slik som industriell, konstruksjon, lager eller logging, han må ha sertifisering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140428.html

Previous:
Next:

Trucks