Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer lastebil Cabs

Lastebilen førerhuset for lys pickup lastebiler kommer i tre grunnleggende typer: vanlig drosje, utvidet cab og mannskap cab. Heavy-duty kommersielle lastebiler, også kjent som store rigger eller traktor-tilhenger rigger, har to grunnleggende design: den konvensjonelle utforming med motoren foran førerhuset og cab-over-motor modeller, som i dag er mer vanlig i Europa enn USA. Kallenavn

USA lys-plikt lastebil beslutningstakere produsere ca 20 varianter av lastebilen førerhuset, og hver produsent har unike navn for hver modell. Navn inkluderer: vanlig drosje, standard cab, King Cab, Extended Cab, Quad eller Double Cab, Crew Cab, Mega Cab og Super Cab, blant annet, ifølge realtruck.com
Standard Cab <. br>

Den tradisjonelle lys-duty pickup har en standard eller vanlig drosje som består av to dører og ingen eller lite lagringsplass bak setene. Standarden drosje var i mange tiår den eneste cab konfigurasjon tilgjengelig på lastebiler, ifølge realtrucks.com.
Extended Cab

Toyota og Datsun (nå Nissan ) begynte å produsere utvidet førerhus på midten av 1970-tallet, med Ford å følge i 1980. Disse drosjer ble utvidet for å gi lagringsplass bak setene. Et lite vindu ble plassert bak dørene. Senere lagt produsentene små benker, eller hoppe seter, for å imøtekomme en eller flere passasjerer, selv om slike sittegrupper ofte var trangt og ikke ment for langdistanse turer, ifølge pickuptruck.com og realtruck.com.


Crew Cab

Ford introduserte fire-dørs crew cab på midten av 1960-tallet, men det gjorde ikke vinne popularitet før sent på 1980-tallet og begynnelsen av 1990. Det inneholdt en hel cab med to rader med seter til komfortabelt sete fire voksne. Det var utstyrt med fire dører. Mannskapet cab også er kjent som Quad Cab, Mega Cab eller Double Cab, ifølge realtruck.com.
Volkswagen Trucks

En variant av Volkswagen Type 2 Transporter, eller buss, var en frem-kontroll, bak-motor pickup lastebil. Lastebilen var identisk med VW-bussen, men hadde en bakre lastekassen i stedet for det bakre område kabinen felles for de fleste "Hippy busser." VW pickup var egentlig en forward-kontroll, bak-motor pickup da sjåføren satte over hjulene, tilsvarende cab-over-motor kommersielle lastebiler. VW pickup kom som en vanlig drosje, utvidet to-dørs cab og de fire-dørs mannskap førerhus, ifølge volksdoublecab.com. VW lastebiler av denne konfigurasjonen er sjeldne i USA
Traktor

Strict US vekt og størrelse regelverk på midten til slutten av det 20. århundre holdt kommersielle lastebiler med tilhenger mindre enn 50 meter lang i mange tiår. Å gjøre bedre bruk av lasterommet, cab-over-motor, eller COE, ble lastebiler markedsført for det amerikanske kommersiell lastebil flåten. Den COE hadde motoren plassert under gulvplankene i drosjen, og sjåføren plassert over eller litt bak forhjulene. Førerhuset tittelen oppover for å gi tilgang til motoren, ifølge amtrex.com og Hemmings eWeekly.
Sleeper Hytter

store riggen lastebiler som overstiger en totalvekt på mer enn £ 26,000. reise motorveiene over lange avstander og lange perioder av gangen. De fleste av de kommersielle lastebiler har sleeper hytter av ulik størrelse som lar sjåførene å sove i sine lastebiler ved siden av veien til å oppfylle regjeringens-mandat hvileperioder, ifølge truckinfo.net.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140551.html

Previous:
Next:

Trucks