Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik bruker du en Semi Truck Jake Brake

The Jacobs Engine Brake (noen ganger kjent som en Jake Brake) brukes hovedsakelig i store biler med dieselmotorer. Den Jake Brake bruker høy kompresjon av dieselmotoren å bremse bilen uten å bruke tjenesten bremser. Gjentatt bruk av den vanlige tjenesten bremser i store biler vil føre til at bremsene overopphetes og muligens mislykkes. Selv ikke en erstatning for vanlig service bremser, kan Jake Brake bidra til å holde bilen under kontroll og lavere driftsbremsenes vedlikeholdskostnader. Instruksjoner
en

Gjør deg kjent med dashbordet. Finn Jake Brake ON /OFF bryteren og LOW /HIGH eller LOW /middels /høy bryteren.
2

La motoroljen å nå full driftstemperatur. Slå Jake Brake til stillingen og bruke lavgir. Løft av på gassen slik at den automatisk bremse bilen. Slå området til MED eller HØY hvis i tørre, nivå forholdene er du fortsatt bruke tjenesten brems.
3

Slå området til HIGH under tørre forhold når synkende en karakter for maksimal bremsing.
4

Shift til et høyere gir hvis Jake Brake holder bilen på altfor treg hastighet når synkende karakterer. Skifte til et lavere gir hvis bilen er synkende karakteren for fort. Bruke tjenesten bremsene om nødvendig ved giring for å unngå at motoren for høyt turtall. Finn riktig utstyr for å la Jake Brake å holde bilen på ønsket hastighet uten å måtte bruke på gassen eller tjeneste bremser.
5

Slå av Jake Brake av hvis veiforholdene er våt eller glatt. Sørge for at bilen holder trekkraft ved å bruke motorens naturlige holdekraft. Sørg for at det er nok av avstanden mellom kjøretøyet og andre. Snu Jake Brake tilbake på og bruke lavgir. Hvis bilen holder trekkraft, la Jake Brake på. Unngå å bruke MED eller HØY utvalg under glatte forhold. Snu Jake Brake av hvis bilen begynner å miste veigrep.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140658.html

Previous:
Next:

Trucks