Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Vask en pickup lastebil

En pickup lastebil er et både et leketøy og et redskap for mange mennesker. Noen bruker sin lastebil til å frakte last til dump, gå camping eller off-roading. Andre bare nyte turen og følelsen av en pickup. Det er viktig å vaske en pickup ofte for å holde kjøretøyet i utmerket tilstand. Du trenger:
Push kost
Bucket
Mild flytende oppvaskmiddel
Hose
Bilvask børste
Vindu renere
Tire renere
to rags

Vis flere instruksjoner
en

åpne bakluken av pickup. Stå i sengen med sopelime. Feie ut alt rusk, gjørme klumper og løst smuss. Skyv partikler mot bakluken og av lastebilen.
2

Hell flaske mild avfetting oppvaskmiddel i bøtta. Slå munnstykket spray på slangen til å streame. Fyll bøtte med en sterk strøm for å blande såpe og vann.
3

Drei munnstykket til tåke. Slange ned en del av lastebilen, slik som front, sider eller topp.
4

Dunk penselen i bøtta. Skrubb hele delen. Skyll penselen i bøtta og gjenta trinn. Inspisere området og skuring skitt eller gjørme flekker som du kan ha gått glipp.
5

Skyll av såpe og skitt med slangen. Hold slangen over pickup lastebil slik at vannet renner nedover.
6

Rengjør de resterende pickup sidene og baksiden av lastebilen. Gjenta trinn 3 til 5. Å vaske sengen av lastebilen, stå inne og holde slangen på skrå. Skyv eventuelle gjenværende smuss ut av sengen. Skrubb normalt og skyll børsten to eller tre ganger. Skyll deretter seng med slangen, igjen holder på skrå.
7

Spray hvert vindu med vinduet renere. Vent i omtrent 30 sekunder og tørk vinduet med fille. Fullføre denne prosessen for hvert vindu på utsiden så vel som innsiden. Bruk ekstra rene filler for dette trinnet, om nødvendig.
8

Hell dekk renere på den andre, ren klut. Tørk av hvert dekk. Les instruksjonene på ditt spesifikke dekk-rengjøringsmiddel. Noen krever en skyll, mens andre ikke gjør det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140729.html

Previous:
Next:

Trucks