Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

DIY Pickup Truck Camper Shell

Så mange pickup lastebil senger er åpen for elementene. Materialer, proviant, sportsutstyr, møbler og en rekke andre ting igjen i en åpen lastebil seng er prisgitt to lumske krefter: vær og tyveri. Det er en måte å beskytte verdisaker, har god tid og ikke bruke for mye penger: en gjør-det-selv lastebil campingvogn shell. Når du utformer den til å passe dine behov, du bestemmer dimensjonene, bestemmer du hvor mange sviller det kan passe og du bestemmer materialene. Komme i gang

Når du begynne å planlegge din campingvogn shell, tenke på hvilke tjenester du vil at den skal sørge for deg. Det kommer ned til en test av verdivurdering. Hva er mer viktig for deg - verktøyet eller utseende? Sikkerhet eller enkel tilgang? Kaldt vær aktiviteter eller sommerlige aktiviteter? Rom for køyer eller enkle stue?

Du må kjøpe tre for innramming, kryssfiner og skyvevinduer. Avhengig av hvor og hvordan du har tenkt å bruke den nye bærbare lastebil sengs hytte, vil du også være på jakt etter isolasjon løsninger. Sperre en helg på kalenderen for den store prosjekt. Mange lastebil entusiaster publisere sine planer på internett, og du kan bruke dem som en guide. Du må også holde den lovlige lasten grense på lastebilen din i tankene. For eksempel kan et halvt tonn pickup lovlig bære opp til £ 1000.
Bruker

En campingvogn shell også brukes til å beskytte dine personlige eiendeler fra tyveri. Fordi du designe campingvogn shell, velger du låsemekanismen. Med en campingvogn shell, kan du trekke inn i en campingplass som aksepterer lastebiler og det er ikke nødvendig å laste ut og sette opp et telt. Du kan oppbevare bagasjen og utstyr lagret pent i lastebilen.
Hensyn

Husk, en campingvogn skall ikke sitte tett på lasteplanet i kraft av gravitasjon alene. Du må feste den ned. Det er der knekt kommer inn Jacks er metall komponenter som fester bunnen av campingvogn til lasteplanet overflate. Når du bygger bobilen shell, planlegger å integrere knekt langs utsiden omkretsen av enhetens bunn samt slik at du kan fjerne bobilen når du vil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140567.html

Previous:
Next:

Trucks