Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Mitsubishi Traktor Hydraulikk Feilsøking

Mitsubishi traktorer har hydraulisk bistå systemer for å operere heve, senke, flytte eller opererer en rekke utstyr installasjoner. Det spiller ingen rolle hva slags maskin Mitsubishi traktor opererer hydraulisk, de deler alle de samme grunnleggende komponenter: pumpe, reservoar, filter, høyt trykk slanger og koblinger og betjente stempler. Et hydraulisk system er "inline", som betyr et problem hvor som helst langs rekken av komponenter vil påvirke driften. Feilsøking problemer betyr å vite disse vitals deler av Mitsubishi traktor hydraulikksystemet. Mangel på strøm
p Hvis den hydrauliske-drevne apparat er ikke på full effekt, er det første du må sjekke pumpen og væsketrykket. Kontroller at hydraulikkpumpen strømforsyning og drivreim jobber som spesifisert. En slipping belte kan føre pumper for å ikke oppnå fullt trykk. Fyll på væske om nødvendig, men ikke overfylle. Et tilsmusset filter ikke tillater fri strømning av fluid fra reservoaret til pumpen også kan påvirke strøm. Skift ut filteret hvis det er nødvendig. Til slutt, undersøke hydraulisk betjente stempler. Pass på at de ikke er bindende eller har noen bulker eller andre hindringer som hindrer et bredt spekter av utskyt.
Fluid lekkasjer
p Hvis systemet er gjentatte ganger i behov av mer væske, eller du ser væske vanndammer på bakken eller på maskinen, sjekk alle beslag festet til pumpen, reservoarbergart, filterhus, slanger og stempler. Sjekk gummi eller andre elastiske hydrauliske linjer for små huller. Et lite pinhole under trykk kan spraye mye væske. Når en høytrykks-linjen er kompromittert, er det best å erstatte den og ikke forsøke en reparasjon. Sjekk også reservoaret tappepluggen for et stramt kamp. Kontroller at pumpen er ikke lekker fra pakninger eventuelt når trykksatt.
Overdreven vibrasjon
p Hvis din Mitsubishi traktor vibrerer overdrevet når det hydrauliske systemet er aktivert, sjekk alle klemmer og fester. Enten en rustfritt stål brakett eller et kunststoffinnsats klemme, gå rundt og stram til alle festene. Sjekk også klemmene og monterer når systemet er under trykk. Mange løse skruer og klemmer er ikke merkbar mindre systemet er under trykk og i drift.
Treg kontroll respons
p Hvis din kontroll respons virker treg, sjekk alle tilkoblinger og kontroll ventiler som opererer systemet. Sørg for at de betjente ventiler enn åpne og lukke for å tillate væske inn i systemet reagerer i løpet riktige spesifikasjoner. En langsom ventilanordning fluidet forsinkes til systemet vil ikke reagere raskt på kontroll. Ventiler må også være skikkelig forseglet og alle beslag lekke gratis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140712.html

Previous:
Next:

Trucks