Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan rense en Rhino Lining

Rhino Lining beskytter en lastebil seng fra riper og bulker brakt videre av hyppig bruk. Når anvendt og tilstrekkelig herdet, kan det tåle temperaturer så høye som 190 grader Fahrenheit, og så lavt som 40 grader Fahrenheit under null. Fôret tåler også etsende kjemikalier, samt skade av sølt drivstoff eller gjødsel. Selv om det vanligvis ekstremt holdbart, kan kledning bli offer for noen oksidasjon og UV-skader. Du trenger:
Papirhåndklær
Butikk håndklær
Broom
hageslange
Vann
Bil såpe
Nylon børste
Degreaser
Høytrykksspyler
Hard plast renere
Truck liner gjeninnfører (valgfritt)
UV Topcoat (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Tøm lasteplanet. Fjern eventuelle søppel, slik som pakker, innpakningspapir eller bokser. Sug opp søl med absorberende papirhåndkle eller butikk håndklær. Hvis det er fettflekker, løft av så mye fett som mulig med håndkle. Feie lastebil seng med en husholdning kost. Dette bidrar til å kvitte seg løs rusk, som steiner og sand.
2

Fukt lastebil seng med vann fra hageslangen. Påfør bil såpe og jobbe det inn en god skum. Skuring liner med en stiv nylon børste. Dette trinnet kan du fjerne skitt fra i mellom fôr tekstur kroker. Hvis motoren fett eller andre oljer igjen rester i lastebil seng, vurdere å bruke et avfettingsmiddel på disse plassene.
3

Skyll lastebil seng med en høytrykksspyler. Hvis du ikke har en høytrykksvasker eller munnstykke som festes til hageslangen, head over til bilen vaske og bruke utstyret der. Økningen i vanntrykk bidrar til å frigjøre caked på skitt og jord i rusk at nylon børste kanskje ikke har tilstrekkelig fjernet.
4

Tørk liner med butikk håndklær og spray på en vinyl og hard plast renere. Gode ​​eksempler er dekk spray og bilbransjen vinyl rengjøringsmidler med UV-beskyttelse. Følg instruksjonene for bruk som er trykt på boks eller flaske. Et annet alternativ er bruk av Rhino Shine, som er produsert av Rhino Linings Corporation. Den er tilgjengelig som en pigmentert - grønn, rød, grå, blå, rød eller svart -., Og også et klart belegg som varer i ca seks måneder, og øker slimhinnen sin glans og UV motstand
5

Vask lastebil seng med vann fra hageslangen en gang til. Etter fjerning av overskudd fra spesialitet renere, er det Rhino Lining ren og blank. Dette er en god tid til å bestemme om du vil ha en forhandler installere en Rhino UV topcoat for å hindre ytterligere fargeendringer eller underlag dulling. Husk at produsenten bare anbefaler denne type topcoat for de uforsonlige og TuffGrip liners, men ikke SolarMax merkevare.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140709.html

Previous:
Next:

Trucks