Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer Truck Bed Covers

Lastebiler Eierne har flere typer sengeteppe å velge mellom, inkludert harde deksler og myke, roll-up varianter. Noen er enkle å installere, og andre krever boring av hull i bilen. Prisen og lengden på garantien vil variere. Historie

lastebil bed dekker er også kalt tonneau dekker, fra det franske ordet som betyr "bak sitteplasser." Den første dekker var myk og nødvendig bore hull for å feste snaps som ville holde dem på plass. Denne typen er fortsatt tilgjengelig, men du kan også kjøpe harde dekker som tillater raskere installasjon og varer lenger.
Fordeler

lastebil seng dekker beskytte elementer fra regn og snø, og de holder lette gjenstander fra å blåse ut av lastebilen. De kan også holde vann ut av baksiden av lastebilen, som kan bidra til å forhindre rust.
Hard Covers

Du kan kjøpe hard, glassfiber truck bed dekker som ett-, to-eller tredelt modeller. De har en låsemekanisme for å beskytte gjenstander mot tyveri. Du installerer glassfiber deksler med en ramme som du fester til lastebilens bed rails med skruer. Den hele modellen åpnes fra baksiden ved hjelp av en hydraulisk arm. To-og tre-delt design kan åpne fra sidene eller foran og bak.
Soft, Roll-Up Covers

Soft, roll-up, dekker vinyl tillate deg å løsne og avdekke bare en del av lastebilen sengen hvis du vil. Det betyr at du ikke trenger å utsette andre gjenstander i sengen for regn eller snø. En annen type vinyl roll-up dekselet festes til bilen med en ramme som du kan installere på få minutter. Rammen har en enkel klem-system, slik at du ikke trenger å bore hull, og dekselet bruker velco stedet for snaps.
Hensyn

Se på lengden av garantien når du velger en lastebil bed cover. Den roll-up dekker har et 5-årig til livstidsgaranti. Noen har en ultrafiolett lys belegg som beskytter vinyl fra solen og hjelper dem vare lenger. De fleste glassfiber dekker har en livstidsgaranti. Snap-on typen har en kortere garanti fordi snaps vil etterhvert rust og være vanskelig å sikre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140598.html

Previous:
Next:

Trucks